Afgelopen week ben ik naar Ibiza geweest met Ier en we hebben heerlijk genoten van het mooie eiland. We hebben wat hotspots bezocht en een top 10 gemaakt van hotspots die je niet mag missen! Let’s read on. 10 x hotspots in Ibiza

10 x hotspots in Ibiza

Ik ben samen met Ier naar Ibiza geweest voor een korte reis, maar wel een heerlijk ontspannen reisje. Eigenlijk was het plan om in de maand mei te gaan, maar dit kwam niet goed uit qua vluchten etc, dus hebben we gekozen om lekker vroeg in het seizoen te gaan, dan is het ook overal rustig.

We zijn dus midden april gegaan, wat betekent dat de meeste uitgaansgelegenheden nog niet open zijn. We waren voornamelijk voor het weer en het schieten van mooie content naar Ibiza gegaan, dus de feestjes missen vonden we niet een heel groot probleem. Toch hebben we in de afgelopen week veel hotspots bezocht en natuurlijk onderzoek gedaan naar andere hotspots die je zeker niet mag missen. Dit is onze top 10!

1. Overnachten bij Gazebo Mansion

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen, heb ik overnacht in het Gazebo Mansion in Ibiza Stad. De mansion was over de top luxe, en celebrities zoals Doutzen Kroes en Kim Feenstra zijn hier ook regelmatig te vinden als ze in Ibiza zijn. Erg leuk om hier lekker te mogen ontspannen en genieten van het mooie Ibiza. Het is een mini resort van 3000 m2 met 14 luxe kamers. Dit prachtige resort is ook beschikbaar voor bijvoorbeeld workshops met werk, yoga/mindfulness retreats of met een grote groep vriendinnen. Ik zou zeker aanraden om hier als bedrijf eens een kijkje te nemen, want je kan hier echt goed zitten met zijn allen.

2. Uit eten bij Nagai Restaurant

De eerste avond zijn we heerlijk uit eten geweest bij Nagai Restaurant in Sant Joan. Dit eten is echt van top kwaliteit en hier betaal je natuurlijk ook voor. Maar als je echt even lekker wilt genieten, wat je natuurlijk al doet met een reisje naar Ibiza, dan moet je het ook in 1 keer goed doen, en dat kan bij Nagai Restaurant. De eigenaar kwam nog helemaal naar ons toe met zijn vrouw om alles te vertellen over het restaurant en dat ze al meerdere restaurants hebben geopend over de hele wereld, waaronder in Thailand. Echt zulke lieve mensen en heerlijk eten!

3. Ontbijt/ Lunch bij the Passion

Natuurlijk heb ik als echte healthy fan alle hotspots opgezocht voor een gezond ontbijtje. Ik bleef toch hangen bij the Passion in Ibiza stad, een kleinschalig cafétje met een uitgebreide healthy menukaart. Toen we aankwamen bij het restaurantje was het heerlijk weer dus zijn we nog even buiten gaan zitten. Helaas begon het bijna te regenen dus hebben we binnen ons eten opgegeten.

Ik drink ongeveer 3 jaar koffie, maar dan met soja- of amandel-melk, dus dat was mijn eerste bestelling. Daarnaast kan ik niet zonder een overheerlijke acai-bowl bij een hotspot, dus die heb ik besteld. En hij was zoooo lekker! Echt lang geleden dat ik zo een lekkere acai bowl op heb. Om het goed af te sluiten hebben Ier en ik nog een stukje Banana/chocolate Bread gedeeld, gewoon omdat het kan en we op vakantie zijn, haha!

4. Heart Ibiza

Wij hadden een mooi feestje op de planning staan bij Heart Ibiza, maar omdat we toch erg druk zaten met de tijd en onze dagen goed wilde besteden, hebben het feestje overgeslagen. Geen reden om hem niet in de top 10 te zetten, want dit feestje is super om een avondje te stappen en lekker te dansen.

5. Cappuccino Ibiza

Om nog even in termen van lekkere healthy hotspots te blijven, Cappuccino is een aanrader! Bekijk de mooie haven vanuit je luie stoel en wordt bediend voor een heerlijk kopje koffie, een lekker ontbijtje, lunch of diner.

6. Strand Cala Tarida

Er zijn natuurlijk 1000 en 1 stranden waar je naar toe kan op Ibiza, maar wij hebben een heerlijk rustig strandje gevonden met het mooiste blauwe water en witte zand. Echt heerlijk om even tot rust te komen en niet veel mensen om je heen te hebben. Cala Tarida it is!

7. Shoppen in Ibiza stad

In april was het nog niet heel warm in Ibiza, uitgelezen kans om gewoon lekker rond te slenteren door de stad, kleine boetiekjes te bezoeken en lekker drankjes te doen op het terras. Heerlijk om gewoon even nergens aan te denken en te genieten van het heerlijke eiland!

8. Uiteten bij La Bodega

Naast Nagai Restaurant, hebben we heerlijk gegeten bij La Bodega. Ier was hier al een keer geweest en zei dat dit echt een aanrader was om lekker tapas te eten. Dit hebben we gedaan en we hebben echt genoten. We hebben typische Spaanse gerechten besteld, want we zijn niet voor niets in Ibiza. Het diner sloten we af met een lekker shotje Limoncello!

9. Uiteten bij La Brasa

De laatste avond hebben we gegeten bij La Brasa, ook op aanraden en zeker niet mogen missen. We hebben een grote paella-schotel besteld voor 2 personen, met allerlei soorten vis. En wat was dit lekker zeg! Dit restaurant zit ook midden in Ibiza stad, dus goed aan te lopen als je een rondje door de stad loopt.

10. Las Dalias markt

Als nummer 10 mag je natuurlijk niet de all-time favourite hippie markt missen ; Las Dalias! We hebben hier de laatste middag rondgelopen en het was erg leuk om allemaal eens te zien, natuurlijk hebben we allebei een leuk armbandje gekocht, want dit is al sinds jaar en dag een traditie van Ier, Doom en mij, we kopen altijd een armbandje voor elkaar van het land waar we op dat moment op vakantie zijn!

Heerlijk om de vakantie zo af te sluiten. We hebben zoveel gave content gemaakt en genoten van het eiland. Zo leuk was het!