Dairy week 9: Elrow & lunchen bij club vers

Wat een heerlijke week, het was eindelijk tijd voor Elrow festival in Maassilo en er stond een druk weekend voor de boeg. Let’s read on. Diary week 9: Elrow & Lunchen bij Club Vers

Veel afspraken en campagnes op de planning

Maandag was een rustige avond, omdat er geen tennis was. Heerlijk na een druk weekendje om even rust te hebben. Deze week stonden veel afspraken en campagnes op de planning. Je merkt dat het steeds drukker wordt nu het nieuwe jaar weer goed van start is gegaan. Leuk, leuk, leuk! Deze week ontvang ik leuke pakketjes van onder andere Repeat CashmereViteezy en Chiquelle.

Lekker gegeten bij het restaurant Sushimeisjes

Donderdag ben ik gezellig met collegaatjes Angelique en Linda uit eten geweest bij Sushimeisjes in Den Haag. Als er 1 restaurant is waar je de lekkerste sushi kan eten, is het wel Sushimeisjes! Echt heerlijke verse sushi en lekker dicht in de buurt. Wat een leuke avond!

Franks Borrel in
Rotterdam

Let's read on!

Afgelopen vrijdag was het weer zover, we hebben een bezoekje gebracht aan de Franks Borrel! Elke laatste vrijdag van de maand is er een Franks Borrel in Rotterdam bij de Cruise Terminal. Het fijne aan deze avonden is dat het niet tot heel laat duurt, we waren om 1 uur weer thuis. Moest ook wel, want de dag erna stond Elrow op de planning!

Ier haar birthday

Voor Ier haar birthday zijn we gezellig naar Club Vers geweest voor een heerlijke lunch. Heerlijk om lekker lang bij te kletsen en lekker te eten. Club Vers is onze favorite lunchtent vanaf lang geleden al, dus vandaar dat we hier weer naartoe zijn gegaan! De menukaart is helemaal vernieuwd, dus zeker een bezoekje waard!

Feestje bij Elrow

Jaaa finally, tijd voor Elrow! Ik ben samen met Mira en Ashley en nog een groepje naar Elrow gegaan, lekker dichtbij in de Maassilo. Echt een super gezellig feestje! Ook leuk dat er veel bekende waren, dat maakt zo een feestje nog beter!