Ben jij in de zomer een echte hardloopfreak geworden en wil je dit graag doorzetten in de koudere periode? Read on! De echte aanraders hoe jij je hardloopseizoen kan verlengen!

8 WAYS

1. Kleed je warm aan! Het is natuurlijk niet de bedoeling om in een dikke trui in September te gaan hardlopen, maar bouw dit op. Start dus met een t-shirt en houdt er rekening mee dat je het warmer krijgt tijdens het hardlopen. Ook kun je laagjes aandoen, hierbij kun je makkelijk wat laagjes uitdoen als je het warm krijgt.

2. Maak een afspeellijst waar je een powerboost van krijgt. Muziek is de grootste motivatie tijdens een run!  Door een keihard uptempo nummer aan te zetten, heb je er gelijk meer zin in.

3. Ga samen rennen! Op sommige momenten heb je echt geen zin om te rennen. Hoe fijn is het dan als er iemand met je meerent die je net het laatste zetje geeft om de laatste kilometers te rennen?

4. Bedenk een doel. Schrijf je in voor een wedstrijd of probeer een bepaald aantal kilometers in een maand te rennen. Als je jouw doel hebt behaald kan je jezelf natuurlijk wel belonen;)

5. Plan je hardloopmomenten in de week in. Zeg bijvoorbeeld dat je op maandag, woensdag en vrijdag gaat hardlopen. Wedden dat je langer volhoudt?

6. Bedenk op welke tijden jij het liefst rent. Ben je meer een ochtendrunner? Plan dit dan in. Leg alvast je sportkleding klaar voor de ochtend. Hup kleding en schoenen aan en gaan!

7. Denk aan het gevoel nadat je een paar heerlijke kilometers hebt hardgelopen! Er is niks fijners dan dat. Een goed begin.. of eind van de dag!

8. Just do it!

You might like:

Wat is de beste cardiovorm?

Heb jij nog goede tips om je hardloopseizoen te verlengen? Let me know in the comment!

DailydoseofDaph.x

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]