Voor de ladies onder ons,… you want to grow your booty! Maar natuurlijk moet je hier KEI hard voor trainen. Hoe doe je dit? Kont-
workout READ ON!

WORKOUT

Op dit moment ben ik nog steeds aan het bulken ( Terug te vinden in mijn andere blogs: Clean bulk en Clean bulk update ). Tijdens de bulk is het belangrijk dat je zwaarder traint dan voor je bulk, om zo goed en zo veel mogelijk spier aan te kunnen komen. Een goede workout is hierbij erg belangrijk.

Squat

SECRET

Momenteel ben ik FAN van Whitney Simmons.  Mijn geheim wat betreft trainingen? Ik haal eigenlijk al mijn trainingen uit haar youtube filmpjes. Ik schraap ze hier en daar wat bij naar eigen doelstelling en voila, training is done!

Bij een workout kijk ik goed naar de oefeningen waar ik mee begin en waarmee ik eindig. Als er een legday op de planning staat, dan ga ik hier vol voor. Ik voeg hier dan ook geen andere lichaamsdelen bij, als biceps of schouders etc. Tegenwoordig train ik 3 keer benen per week en hierbij maak ik een split in kont, bovenbenen en hamstrings. Ik maak hier een mix van, dus de ene dag kont en hamstring, de andere dag kont en bovenbenen, en de laatste dag weer kont en hamstring. Zo hou je hier wat variatie in.

 

Training

Zoals ik zei, haal ik mijn trainingen van Whitney. Voor nu een workout voor de bovenbenen en kont:

PS. Liever in het Nederlands lezen? Klik bovenaan bij de google translate op Nederlands!

Oja, de oefeningen zijn dus ook te vinden op het kanaal van Whitney!

Superset: smith machine
– 8 curtsy lunges
– 8 close stance squats
Repeat 4x

Superset:
– 10 split squats (barbell underneath legs)
– 10 good mornings
Repeat 4x

Superset:
– Leg extension machine –
– 10 toes up then decrease weight 10-20 lbs
– 10 toes pointed out then decrease weight 10– 20 lbs
10 toes pointed in

15 sissy squats
Repeat 3x

Booty Complex: USE BAND (Amazon link above)
10 weighted hip ups (platform optional)
10 right leg hip ups
10 left leg hip ups
15 unweighted hip ups
Repeat 3x

Kleine tip: Als je net aan deze trainingen begint, bouw het dan rustig op. Ga niet gelijk voor deze herhalingen, maar begin met wat minder. Geloof me, hier krijg je spierpijn van!

Willen jullie nog meer workouts? Let me know in the comment!

Follow on instagram!

Like my page!

 

X dailydoseofdaph