Christmas give-aways Carmen Nederland!

Jaaa de decembermaand is begonnen en dat is natuurlijk de maand van de cadeautjes! Ik mag dan ook prachtige items weggeven van Carmen Nederland. Zij hebben een super breed assortiment met onder andere stijltangen, krultangen, föhns, manicure-sets en stoom-maskers. Houd deze maand mijn socials in de gaten voor de prachtige give-aways, want er zitten ook nog leuke verrassingen bij. Ik heb in ieder geval mijn favoriete items voor je op een rij gezet!

Carmen 3-in-1 Pro Curler

Hoe ik mijn haren zo mooi heb gekruld zoals op afbeelding 1? Dat is te danken aan deze topper: Carmen CT 6350 3-in-1 Pro Curler! Met de verschillende opzetstukken maak jij de krullen zo groot of klein als je zelf wilt. En het voordeel? Deze krultang is slechts 34,95!

Carmen Brush

Om mijn gezicht te reinigen, gebruik ik de CARMEN SONIC FACIAL CLEANING BRUSH! Deze Brush reinigt je gezicht met ronddraaiende bewegingen en laat hier geen beschadigingen of rode huid mee achter. Heerlijk als je even een avondje me-time wilt hebben en goed voor jezelf wilt zorgen.

Carmen Smooth Styler

Style it

Ik stijl mijn haar niet heel vaak, maar als ik het doe heb ik weer het idee dat ik het vaker moet doen. Je haar ziet er veel gezonder en glanzender uit na het stijlen. Ik gebruik eigenlijk altijd de Carmen CR Smooth and Shine. Soms vind ik het ook handig om de onderkant wat om te draaien waardoor je een kleine slag creëert met de stijltang.

Travel in style

Ik ben onlangs naar Athene geweest en het meest irritante van een reis is het feit dat er nooit een goede föhn bij de hotelkamer zit. Maar daar heeft Carmen mij mee geholpen, namelijk met de Carmen Tiny Travel TD1215 - Föhn. Deze kleine föhn werkt perfect en is een ideaal formaat om mee te nemen op reis. Echt zo handig!