Dairy week 18: Een tijdje geen diary geschreven

Wat een week en wat een gekte, het corona-virus houdt ons allemaal bezig en gaat je zeker niet in de koude kleren zitten. Vanwege het feit dat er belangrijkere dingen in de wereld zijn dan bloggen heb ik het een tijdje stilgelegd. Toch wil ik jullie vanaf nu weer op de hoogte houden! Let’s read on.

Bezig met een Social Media opleiding

Er zijn alweer 6 weken verstreken, maar Corona blijft toch een groot onderdeel van ons leven op dit moment. Zelf merk ik er natuurlijk ook veel van, maar gelukkig kan ik wel nog naar kantoor waardoor je je ritme behoudt. Helaas zijn de marketing zaken buiten mijn huidige baan wel redelijk stilgelegd, maar in die tijd probeer ik meer te focussen op het investeren in jezelf door te starten met een opleiding bijvoorbeeld. Ik ben nu bezig met een Social Media opleiding, waarbij de focus ligt op strategie bepaling. Heel leuk om hier weer mee te beginnen.

Fotoshoot van Kruidvat voor nieuwe Gummies

De komende periode komen er wel weer veel leuke campagnes aan. Aanstaande vrijdag heb ik een fotoshoot van Kruidvat voor nieuwe Gummies speciaal voor het haar en Vitamine D3. Ik ben erg benieuwd, de foto’s kun je terugvinden op mijn kanaal als de campagne online gaat!

Voorbereid op mooie zomerse dagen met nieuwe kleding van toffe merken!

Ondanks dat er geen leuke festivals meer aan komen deze zomer, ben ik wel voorbereid op mooie zomerse dagen met nieuwe kleding van toffe merken! Zo heb ik vorige week leuke pakketjes ontvangen van onder andere NAKD, Colourful Rebel, Chiquelle, Loavies, Ichi, Josh V en PS Call me! Op mijn Instagram kan je de komende weken de nieuwe kleding spotten en natuurlijk heb ik al leuks online gezet