Het is bijna Kerst, en dat betekent dat je weer mag nadenken over leuke kerstcadeaus! Heb jij al wat bedacht of kan je wel wat inspiratie gebruiken? Hierbij mijn top 5 kerstcadeaus van dit jaar! Let’s read on. De leukste kerstcadeaus van dit jaar!

De leukste kerstcadeaus van dit jaar!

Ook dit jaar mogen we weer nadenken over de leukste kerstcadeaus en ik ben benieuwd of jouw verlanglijstje al compleet is. Ik heb al flink nagedacht over leuke cadeautjes en natuurlijk moet dit lijstje variëren van elke prijsklasse, zodat je voor elke gelegenheid een leuk cadeautje kunt vragen of geven. Ik heb zelf al wat toffe kerstitems mogen ontvangen en natuurlijk ontneem ik jullie niet de mogelijkheid om hier ook je inspiratie uit te halen. Zo bestaat mijn lijstje onder andere uit apparatuur voor in de keuken en een prachtige verrassing van Hunkemöller. Hierbij mijn top 5 van kerstcadeaus voor dit jaar.

  1. Kerstswap van Inventum

Ik heb samen met 9 andere bloggers meegedaan aan de kerstswap van Inventum, het idee erachter? Elke blogger geeft een andere blogger een cadeau, waaruit je mag kiezen uit 3 items van Inventum. De ene blogger moet goed nadenken wat hij/zij de andere gaat geven en hier ook een passende reden bij verzinnen. Ik heb een cadeau gegeven aan blogger Mama Kletst. Omdat zij goed bezig is met sporten en een gezonde levensstijl, heb ik haar een panini-maker/ grill plaat gegeven zodat zij al haar eten op een gezonde manier klaar kan maken. Zelf heb ik een blender gekregen van blogger Kim Michaelis.  Met de reden: Ik zie veel kant en klaar voor bij komen, nu kan ze het zelf maken! Met deze hint had ik het al een beetje geraden, omdat ik 2 weken in Bali was en hier veel smoothiebowls en acaibowls heb gegeten, heerlijk dat ik het nu ook zelf kan maken!

Bedankt Inventum voor dit super initiatief!

De leukste kerstcadeaus van dit jaar!

2. Verwennerij: Lingeriesetje

Wat is er nou leuker om jezelf te verwennen dan met een prachtig lingeriesetje van Hunkemöller? Ik heb aan Michael gevraagd om een leuk setje voor mij uit te zoeken, en deze is het geworden:

De leukste kerstcadeaus van dit jaar!

Echt een leuk idee voor Kerst om elkaar eens leuk te verrassen! Wil jij jezelf of een ander ook verrassen met een sexy cadeau? Op de cadeaupagina van Hunkemöller kun je vast en zeker een prachtexemplaar vinden!

3. Make the women shine!

Sieraden maakt de vrouw altijd blij, je kan nooit fout zitten met een prachtige shiny sieraad. Ik heb wat inspiratie opgedaan bij Juwelier Zwinkels en ik keek mijn ogen uit, can’t choose! Mijn favoriet? Deze prachtige oorbellen van Blush, met echt goud! Deze oorbellen zijn echte klassiekers en zullen nooit vervelen, ik ben er helemaal blij mee!

De leukste kerstcadeaus van dit jaar!

 

4. Brrrrr, koud!

Je kan niet wachten tot de kou het land uit is, maar wist je dat het ook heel goed voor je kan zijn? Sinds kort hebben we een koelte cabine in Westland: JPT Cryotherapie Westland. Je staat voor 3 minuten lang in een cabine van -110 tot -140 graden om tal van gezondheidsvoordelen te ervaren. Moeilijke slaper, last van huidproblemen, langzaam herstel na het sporten? Al deze, en nog veel meer kwalen worden (grotendeels) verholpen na bezoeken aan de Cryotherapie. Wil je dit eens ervaren? Een proefsessie is 20,00. Een leuke prijs om cadeau te doen.

De leukste kerstcadeaus van dit jaar!

5. Sporty spice

Hoe leuk is het om eens een sportief cadeau te geven? Ga eens samen een yogasessie volgen of een goede boks workout. Een leuk uitje en het hoeft niet duur te zijn. Vraag bij de sportschool hoeveel het kost om eens een sessie deel te nemen en laat hier een leuk, unieke cadeaubon van maken!

De leukste kerstcadeaus van dit jaar!

 

De leukste kerstcadeaus van dit jaar!

 

De leukste kerstcadeaus van dit jaar!