Definitief ontharen bij StudioVijf21

Volledig van al je haartjes af zijn? Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Ik heb voorheen al eens mijn bovenbenen en oksels laten laseren en ik ben hier zo over te spreken dat ik nu heb gekozen om nog meer haar-vrij te zijn! Bij StudioVijf21 in Poeldijk heb ik mijn 3e afspraak ingepland! Let’s read on.

Studio vijf 21

Studio Vijf 21 in Poeldijk heeft mij onlangs benaderd voor een laserbehandeling bij hun in de salon. Naast laser ontharen kun je hier ook terecht voor nagels, wimpers, wenkbrauwen en nog veel meer! Ik heb ook een afspraak ingepland voor mijn wenkbrauwen en hoef nu alleen nog terug voor de touch-up sessie. Ook hier ben ik erg tevreden over. Wil jij een afspraak inplannen bij Studiovijf21? Vergeet dan niet mijn naam te noemen en krijg 15% korting op jouw behandeling!

Benen ontharen

Het definitief ontharen gebeurt aan de hand van IPL behandeling. Geen zorgen, deze behandeling is 90% pijnvrij. Natuurlijk voel je wel iets, maar dat is te overzien. Het grote voordeel van StudioVijf21? Het is echt super betaalbaar en de behandeling gaat super snel. Je staat binnen een korte tijd weer buiten.

Resultaten

Laseren

Ik ben nu 2 keer geweest en zie al goed resultaat. Ik heb dikkere zwarte haartjes van mijzelf en ben dus erg blij als ik niet elke dag mijn benen hoef te scheren. Mijn oksels bleven sowieso al snel weg en mijn onderbenen ook. Nu heb ik ook de bovenbenen meegepakt en bikinilijn, want de bikinilijn groeide wel weer een beetje terug van de vorige salon waar ik was geweest.

Voor een behandeling van een lichaamsdeel moet je uitgaan van ongeveer 6-10 sessies. 1 gehele sessie van het lichaam is slechts 130,00!

Kortingscode Daphne

Alle diensten onder één dak, wel zo gemakkelijk! Ik plan hier nu al mijn afspraken in zoals wenkbrauwen, Meso-therapie en het laseren. Ideaal dat het voor mij om de hoek is en het is ook nog eens super betaalbaar. En het belangrijkste, er werken super leuke meiden, dus heel gezellig!

Wil jij een afspraak inplannen? Vergeet niet mijn code DAPHNE15 te gebruiken voor 15% korting op jouw behandeling.