Ik ben vorige zomer heel wat festivals afgegaan en je wilt er natuurlijk elk feestje weer on fleek uit zien! Om ook dit jaar weer helemaal ready te zijn voor het festivalseizoen heb ik al mijn outfits voor je op een rijtje gezet, zodat je inspiratie op kan doen en dit mee kan nemen naar dit jaar! Let’s read on. Deze Festivaltrends wil je niet missen deze zomer!

Deze Festivaltrends wil je niet missen deze zomer!

Ik heb dit jaar weer zomerse feestjes gepakt, maar ook wat minder warme feestjes, voor elk weertype heb je natuurlijk weer een ander lookje klaar liggen. Ik vind het heerlijk om helemaal uit te pakken met mijn festival look, juist om er wat meer uit te springen. Dit waren mijn looks van het afgelopen jaar:

Trend 1: Biker shorts

Dit jaar was de biker short helemaal in en daar heb ik 2 festivaldagen goed op ingespeeld. 1 look was voor Strafwerk festival, waarbij ik voor een hele zwarte outfit ben gegaan. Ik heb de bikershort gecombineerd met een zwarte crop trui en een fanny pack. Natuurlijk, zoals bijna op elke festival dag, heb ik mijn look afgemaakt met mijn Dr Martens. Dit jaar ben ik van plan om voor de plateau Dr Martens te gaan, net weer even wat anders.

Outfit 2 was mijn look voor Dance Valley, waarbij ik mijn tijgerprint bikershort gecombineerd heb met een moschino oversized t-shirt en een fanny pack.

Trend 2: Doorzichtige jurk

Voor het festival 7th Sunday heb ik gekozen voor een see trough dress, waar ik een t-shirtje met lange mouwen onder droeg en een kort broekje. Het jurkje was van de Zara, deze heb ik afgestijld met een dubbele riem, gouden sieraden en een zwart tasje met gouden details. Op een ander festival heb ik ook gekozen voor See through, namelijk met deze gave boohoo dress.

Trend 3: Moost wanted

Zoals velen afgelopen jaar hebben gedaan, liep ik ook 1 dag in een Moostwanted outfit, heel leuk maar wel jammer dat veel mensen dit idee hadden haha! Ik vond de outfit overigens wel echt heel leuk!

Deze Festivaltrends wil je niet missen deze zomer!

Trend 4: Oversized blazer

Dit jaar zijn we ook goed begonnen met een festival in januari! Het was natuurlijk erg koud, dus heb ik gekozen voor een oversized blazer, een tailleriem en een velvet haarband. Ik was ook hier niet de enige met deze look, gelukkig heb ik het nog een beetje anders gemaakt met de gouden details en de haarband!

Deze Festivaltrends wil je niet missen deze zomer!

Trend 5: Korset top

Op een warmere zomerdag is deze outfit ideaal, ik heb een korsettop gecombineerd met een tutu-rokje, een beltbag en Dr Martens. Toen het wat was afgekoeld heb ik het afgesteld met een stoere spijkerjas die wat oversized viel.

Deze Festivaltrends wil je niet missen deze zomer!

Trend 6: Lange jurk

Simpel, maar altijd goed: een lange jurk. Ik heb gekozen voor deze opvallende jurk van Colourfel Rebel, die echt lekker lang is voor mij, aangezien ik 1,78 ben en jurken nogal vaak nét te kort zijn. Ook hier draag ik mijn Dr Martens onder en een simpel klein tasje waar mijn mobiel en pasjes in kunnen. Ik laat trouwens bijna altijd mijn haar doen voor een festival, ook hier heb ik gekozen voor 2 kleine vlechtjes en krullen!

Deze Festivaltrends wil je niet missen deze zomer!