Bij deze kliniek in Rotterdam moet je zeker eens geweest zijn!

Een kliniek die je niet mag missen als je in Rotterdam bent, Beyond Skin Aesthetics! Of je nu komt voor een Hydra facial, Pigmentbehandeling, Laser-ontharing, Meso-therapie of Eyelash liner, de meiden van Beyond zijn van alle markten thuis. Lees meer over mijn ervaring bij deze prachtige kliniek

Intake voor Hydra facial

Bij mijn afspraak voor een Hydra-facial kreeg ik eerst een intake en werd er naar mijn huidtype gekeken. Op basis hiervan wordt een passende behandeling gecreëerd om aansluitend goed resultaat te behalen en weer een shiny skin te krijgen.

Bij een HydraFacial maken ze gebruik van een speciale tool waarbij reinigen en hydrateren samengevoegd wordt. Met behulp van de gepatenteerde vortex zuigkracht worden de poriën diep gereinigd terwijl de huid tegelijkertijd gevoed wordt met verschillende serums met antioxidanten. Op deze manier kunnen ze diepere huidlagen bereiken, wat resulteert in een zachte huid met een gezonde gloed! Zeg maar dag tegen dode huidcellen en mee-eters en hallo tegen een gevoede huid! Je kunt de behandeling uitbreiden met verschillende serums en zuren om zo ook bijvoorbeeld rimpels en fijne lijntjes tegen te gaan.

De meiden waren super aardig in de kliniek en verwelkomen je met een heerlijk drankje. Tevens is de Beauty kliniek echt mega insta-proof, tijd voor een foto!

Meer dan alleen Hydra-facial, ook Mesotherapie

De volledige Hydra-Facial behandeling kun je volgen op mijn Instagram story! Schrik niet, er komt veel troep van je huid af! Wel een fijn idee dat dit dus helemaal gereinigd wordt en je huid weer als nieuw aanvoelt. Beyond Skin Aesthetics werd met alleen maar met professionele en geschoolde huidtherapeuten die precies weten wat ze moeten doen, dus succes gegarandeerd!

Naast de Hydra-facial, kun je bij Beyond Skin Aesthetics terecht voor onder andere:

 • Acnetherapie
 • Mesotherapie
 • Vitamin Brows
 • Pigment behandeling
 • Goedaardige huidoneffenheden
 • Eyelash Liner
 • Camouflage therapie
 • Micro-needling
 • Schimmelnagels
 • Littekens

En nog veel meer! Ik heb voorheen een Mesotherapie gevolgd op mijn benen, om oneffenheden te laten verdwijnen zoals cellulitis of lichte deukjes. Na 2-3 behandelingen zie je zichtbaar resultaat en krijg je weer een zachte, gladde huid! Ook te gebruiken bij het gezicht.

Litteken weg laten halen

Iets wat ik erg interessant vond bij Beyond Skin Aesthetics is het feit dat ze littekens flink kunnen verminderen. Het gaat nooit helemaal weg maar kan wel sterk vermindert worden. Ik snap dat het voor sommige een onzekerheid kan zijn waarvan je wellicht liever wenst ze minder te zien. Dan is dit een ideale oplossing.

Bij Beyond Skin maken ze gebruik van Microneedling om littekens te verwijderen. Met behulp van een vibrerende pen maken we onder hoge snelheid hele kleine kanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt de celdeling van de huid en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Met een mooiere en egalere huid tot gevolg. Om dit proces te ondersteunen, en het herstel te bevorderen, brengen we hierna een siliconengel aan.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Afhankelijk van de grootte en de plaats van het litteken kunnen er meerdere behandelingen nodig zijn. Dit met tussenpozen van 4 weken, zodat de huid goed kan herstellen. Meestal zijn er tenminste 5 behandelingen nodig voor duidelijk resultaat.

Aanraders

Littekens & Laserontharen

Waar de kliniek heel veel positieve ervaringen over heeft ontvangen zijn onder andere de ontharing-sessies en verminderen van littekens. "Je kan mensen hier echt zielsgelukkig mee maken als je hen helpt van kwaaltjes waar ze onzeker over zijn. Wij vinden dit het mooiste van ons werk, mensen blij maken na een behandeling/sessie bij ons in de kliniek".

Maak een afspraak!

Kan jij niet wachten om één van de behandelingen bij Beyond Skin Aesthetics uit te proberen? Maak snel een afspraak, want ze hebben het druk!

De werkwijze van Beyond?

In een vrijblijvend intakegesprek bekijken we jouw specifieke wensen waarna we een persoonlijk behandelplan opstellen. Daarnaast geven we ook advies over welke thuisproducten jij kunt gebruiken voor jouw huid. Gedurende de behandeling houden we de voortgang nauwlettend in de gaten en stellen we het behandelplan waar nodig bij.
 • Zorgverzekering
Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden bepaalde behandelingen in veel gevallen gedeeltelijk of zelfs geheel vergoed door jouw zorgverzekeraar.
 • BIG geregistreerd
De specialisten zijn HBO-opgeleid en zijn uiteraard BIG-geregistreerd. Je kunt voor bijna alle huidproblemen bij Beyond terecht.