Diary week 20: Kleding op united Wardrobe gezet!

Je moet wat in deze tijd van meer rust en minder sociale bezigheden. Als eerst heb ik natuurlijk mijn gehele kast uitgezocht en online gezet op United Wardrobe! Let’s read on. Diary week 20: Kleding op United Wardrobe gezet!

Kleine verrassing

Naast kleding verkopen, heb ik deze week ook een leuke verrassing ontvangen van de sexshop. Je kunt hier namelijk naast vibrators en dildo's ook terecht voor mooie lingerie. Leuk om je vriendje mee te verrassen! Ik heb een leuk pakket ontvangen met een vibrator en een outfit! Wil je weten welke vibrator bij jou past? Neem een kijkje.

Kleding verkocht via United Wardrobe

Het is natuurlijk een super gekke tijd, veel mensen zitten thuis te werken en we hebben het allemaal iets rustiger dan normaal. Toch zie ik er ook wel een beetje het voordeel van in, je hebt wat meer tijd voor dingen die je normaal laat liggen of waar je zelf gewoon geen tijd voor wilt maken. Nu ben ik direct begonnen met het updaten van mijn United Wardrobe account. Dit is een site waar je je kleding kan verkopen aan anderen. Ik gebruik deze app al sinds jaar en dag, omdat ik het super leuk vind om mijn kleding weer aan anderen te verkopen.

iemand anders blij mee maken

Vanwege de vele volgers op Instagram heb ik vaak samenwerkingen met leuke kledingmerken om de kleding te promoten. Door de jaren heen zitten er natuurlijk ook wat kledingstukken bij die ik niet meer draag. Omdat alles nog redelijk nieuw is, vind ik het zonde om dit weg te gooien of direct aan een goed doel te geven. Ik kan ze namelijk ook verkopen voor een klein prijsje en er iemand anders blij mee maken. Dit heb ik dan ook gedaan.