Diary week 24: Nieuwe website is live, met dank aan Brend Bulders!

Jeeeeh finally, mijn nieuwe website is live! Ik ben zo super blij met het resultaat. Let’s read on.

Diary week 11: Samenwerkingen, lunchen in Rotterdam en een dagje Utrecht

Nieuwe website online!

Afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest om mijn website een flinke upgrade te geven! Met grote dank aan Brend Bulders is het resultaat iets om trots op te zijn! Ik ben er super blij mee, straalt veel meer uit en geeft een professionele look! Neem een kijkje op mijn website en ik hoor graag wat je er van vindt!

Campagne voor jouw bedrijf

Nu mijn website helemaal op en top af is, kan ik niet wachten om met verschillende bedrijven aan de slag te gaan. Onderaan mijn website kan je zien met welke merken ik al prachtige campagnes heb mogen opzetten. Of het nu gaat om een blog, social media berichten, influencer campagne op Instagram of marketing-activiteiten, ik ga graag met je rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Een feestje of event?

Dit hebben we gemist zeg, de afgelopen tijd! Eindelijk is het weer mogelijk om 'met flinke aanpassingen' een klein beetje gezelligheid te creëren met meerdere mensen. Heb jij binnenkort een feestje of event waar je wel een upgrade voor kan gebruiken? Bij Groene lopers kun je van jouw feestje één maken om nooit te vergeten.

Nieuwe Carmen Campagne

Voor het aankomende jaar mag ik alle producten van Carmen Nederland uitproberen, heerlijk! Van stijltangen, krultangen, manicure sets en gezicht-reinigers, elk product wordt onder de loep genomen! En het grote, grote voordeel van Carmen, het is super betaalbaar. Voor een krultang betaal je bijvoorbeeld maar 29,99 tot 39,99!

Neem een kijkje op de website van Carmen om het gehele assortiment te zien.

Tanden bleken bij de Bio tandenbleker

Afgelopen donderdag ben ik samen met Lotte naar de Bio Tanden Bleker geweest in Schiedam. Een super fijne salon, waarbij het resultaat echt perfect is! Ik heb wel vaker mijn tanden laten bleken, maar ik vond het nooit zo veel resultaat geven. Nu heb ik gekozen voor 4 x 20 minuten en ik vind het echt super mooi geworden! Je kan deze behandeling al doen voor 50,00!