Diary week 25: Klaar voor de eerste trip met dank aan Duifhuizen

Jeeh de eerste reisjes mogen weer gemaakt worden! Ik zou op dit moment lekker in Marrakech zitten, maar helaas gaat dat nu even niet door! Ik kan in ieder geval in stijl gaan reizen met mijn nieuwste koffertje!

Koffer van Duifhuizen

Om een leuke weekend trip te maken in Nederland leek het mij handig om een kleine koffer mee te kunnen nemen. Een voor als handbaggage.

Nu heb ik al een super grote roze koffer van Suit Suit en daar past deze kleine versie helemaal perfect bij. Met dank aan Duifhuizen heb ik dit prachtige exemplaar weten te scoren!

Dagje Amsterdam

Afgelopen zaterdag heb ik een heerlijk dagje in Amsterdam gehad, met onder andere een tochtje op de waterfiets, terrassen bij Sushi Samba en een diner bij het nieuwe restaurant van Thijs van Love Island; Bar Rouge Amsterdam.

Echt heerlijk gegeten en een super concept! Echt aan te raden.

Nagels laten doen bij Renate

Fresh nails!

Sinds 2 jaar ga ik langs bij Renate van La Reve Chique om mijn nagels te laten doen. Ik kies altijd voor Gellac, over mijn eigen nagels heen. Dus geen nepperds.

Ik was zo blij als een klein kind in een snoepwinkel, dat Renate eindelijk weer open ging na Corona sluiting. Deze keer heb ik gekozen voor een beige kleur!

Wil jij ook mooie nagels en niet zo ver weg te gaan van jouw eigen woonplaats? Renate zit voor veel in de buurt, namelijk in Naaldwijk.

Maak snel een afspraak, ze zit erg vol!

Knuffelen met kleine Pip

Zoals velen al weten, hebben wij sinds 2,5 maand een klein hondje aan het gezin mogen toevoegen: Pip! Ze is een mix van een teckel en mopshond, dus ze blijft zo lekker klein! Ze leert ondertussen al heel wat goede dingen tijdens de puppy cursus, maar ze blijft een klein mormeltje af en toe!