Afgelopen week was weer lekker druk, met leuke etentjes, afspraken en een fotoshoot! Let’s read on. Diary week 3: Secret dinner Bucketoo en dagje Breda

Diary week 3: Secret dinner Bucketoo en dagje Breda

Deze week stond weer volgepland met leuke afspraken en etentjes. Ik heb een strakke planning gemaakt, maar wel weer veel vriendinnen gezien en campagnes gehad!

Pakketten ontvangen!

Het is weer januari en dat betekent dat veel bedrijven weer leuke campagnes hebben lopen. Zo heb ik deze week pakketjes ontvangen van DrVeggie, Loavies, MyJewellery, MVMT, NAKD, My Protein en Chiquelle. Voor elk bedrijf heb ik een kortingscode, dus houd mijn Instagram in de gaten voor de codes!

Diary week 3: Secret dinner Bucketoo en dagje Breda

Bucketoo secret dinner

Afgelopen vrijdag had ik een leuke campagne voor Bucketoo, een concept waarbij je je via een app kan aanmelden voor verschillende uitjes, waarvan dit er één was: uit eten op een geheime locatie met verschillende mensen om te netwerken. Het thema was ‘offline gaan’. Nu kon dat niet helemaal voor ons omdat we daar juist waren om te laten zien aan onze volgers wat het precies inhoudt. Het was echt gezellig, en leuk om met zijn allen aan één lange tafel te zitten, heel leuk!

Diary week 3: Secret dinner Bucketoo en dagje Breda

Drankjes met vriendinnen

Ik heb lekker veel afspraken gehad met vriendinnen afgelopen week. Donderdag heb ik een drankje gedaan met Melanie, Vrijdag zijn we naar Mooie Boules geweest in Rotterdam met Daisy, Sandra, Lianda en Lot en zondag heb ik heerlijk geluncht met Romy, die ik ook al heel lang niet meer had gesproken. Super gezellig natuurlijk.

Diary week 3: Secret dinner Bucketoo en dagje Breda

Fotoshoot bij JKstudio

Zondag heb ik een fotoshoot gehad bij Jennifer in ’s Gravenzande die sinds kort haar eigen studio heeft. We hadden allebei een beetje hetzelfde in gedachte voor de shoot, heel clean en wit. De resultaten zijn echt super! Thanks JK Studio

Diary week 3: Secret dinner Bucketoo en dagje Breda

Dagje Breda

Voor de verjaardag van mam en Geert hebben Doom en ik een dagje Breda cadeau gedaan. We vonden het leuk om er gewoon lekker een dagje tussenuit van te maken. We hebben heerlijk geluncht bij Happy Tosti, door de stad gelopen en daarna nog even naar Cranenbroek geweest! Wat een heerlijk geslaagde dag was dit!