Deze week is weer voorbij gevlogen. Met dat lekkere weer, een gezellig nachtje weg en Day Dream festival, beginnen we alweer bijna aan een nieuwe week! Let’s read on. Diary week 30: Day dream festival en nieuw trainingsschema

Diary week 30: Day dream festival en nieuw trainingsschema

Deze week ben ik begonnen aan het fitness en voedingsschema van Frank den Blanken. Eerst heb ik 7 weken bij de sportschool advies gekregen, maar hier ben ik 0 kg bij afgevallen dus dit was geen succes. Michael heeft in die tijd een schema bij Frank gevolgd, en is hier 5 kg bij afgevallen. Let’s try this one out! Elke dag is het de bedoeling dat je je weegt en dit bijhoudt in een Spreadsheet. Zo kan Frank aan het einde van de week zien wat het gemiddelde is van je gewicht en eventuele aanpassingen in het voedinggschema aan te brengen. Daarnaast krijg je ook een fitness schema om bij te houden. Ik vind het heel fijn om gewoon een plan te volgen, dan zelf aan de slag te gaan. Zo kan ik erachter komen wat wel en niet werkt bij mij. De eerste week zit erop, en met 1500 calorieën is het best zwaar. Ik ben ook niet iets afgevallen, dus ik ben benieuwd wat de aanpassing gaat worden.

Nachtje weg met Michael

Afgelopen week hadden Michael en ik 3,5 jaar dus dat was weer tijd voor een lekker nachtje weg. We zijn naar Den Bosch gegaan, omdat we daar eigenlijk nog nooit zijn geweest. Lekker een nachtje weg, ontspannen, zwemmen en de dag erna gezellig shoppen! Heerlijk zo midden in de week.

Diary week 30: Day dream festival en nieuw trainingsschema Diary week 30: Day dream festival en nieuw trainingsschema

Feestweek ‘S-gravenzande

Deze week was het weer tijd voor de Sgravenzandse Feestweek. Zelf heb ik een tijdje in ‘S-gravenzande gewoond en zo dicht bij de feestweek ook, dus ik was er altijd wel te vinden. Toch vond ik het dit jaar wat minder dan afgelopen jaren, gewoon net iets te druk en alle mensen zo op elkaar. Voor de feestweek zijn we nog gezellig bij vrienden van Michael wezen bbq’en dus het weekend begon al goed!

Day Dream festival

Jaaa eindelijk weer een feestje, voor Day Dream Festival had ik van #Darum 4 VIP tickets gekregen, dus dat was super! We gingen met de vriendengroep naar het festival, super leuk met zijn allen! Samen met Milan, Michael en Nina hadden we toegang tot het VIP deck, lekkere drankjes en heerlijke hapjes. Natuurlijk hebben we nog even wat foto’s gemaakt op het deck, super leuk natuurlijk. Ik heb mijn haar trouwens laten doen bij Team Kappers in ‘S-gravenande, waar ze voor 10 euro een super leuke festival look voor je maken!

Diary week 30: Day dream festival en nieuw trainingsschema

Vandaag is het weer heerlijk weer, dus nog even genieten van deze temperaturen. We kwamen vannacht om 3 uur thuis van het festival, en ik werd om half 11 weer wakker, mooie tijd. Ik ben toch nog even naar de sportschool gegaan, dat vind ik altijd wel lekker naar een festival, alles er even uitzweten! Daarna snel boodschappen doen en relaxen vandaag. Fijn weekend

Diary week 30: Day dream festival en nieuw trainingsschema

 

 

 

 

Diary week 30: Day dream festival en nieuw trainingsschema