Jaaa it’s my birthday, op 13 september ben ik 24 geworden. Heel gek, maar dit is het eerste jaar dat ik dit zonder mijn tweelingzus vier. Maar het was wel een topweek! Let’s read on. Diary week 39: It’s my birthday, met een super verrassing!

Diary week 39: It’s my birthday, met een super verrassing!

Op het moment dat ik nu mijn blog weer teruglees wat ik afgelopen donderdag heb geschreven, ben ik alles aan het herschrijven. Ik begon mijn blog namelijk met: Vorig jaar ging Doom in oktober naar Australië en daar is ze nu nog steeds, dus dit is mijn eerste verjaardag zonder haar. Mensen die mij goed kennen, weten dat ik bijna altijd alles samen deed met Doom. We zaten op dezelfde school, samen op tennis, zelfde baantje, zelfde sportschool, zelfde vriendinnen. Oftewel alles haha. Nu is het zo gek om al een jaar zonder haar door te brengen. Ik weet dat ze het heel erg naar haar zin heeft daar, maar ik mis haar wel super erg nu. Zeker als het je verjaardag is. Maar desondanks ga ik er een hele leuke week van maken, er staan leuke dingen op de planning!

Dit was mijn huidige blog, en wat een verrassing afgelopen donderdag! Doom kwam als surprise terug naar Nederland voor 2 weken. Ik had niets door en ben super erg verrast door mijn moeder, Michael en Doom!

Diary week 39: It's my birthday, met een super verrassing!

 

Cutest birthday present

Zoals ik vorige week al heb laten weten, heb ik mijn verjaardagscadeautje van Michael al iets eerder gekregen! Ik mocht een kitten uitzoeken, omdat ik zo graag een huisdiertje wilde hebben. Nu heb ik al een week mogen genieten van mijn kleine Peach! Echt het liefste verjaardagscadeau ooit!

Diary week 39: It's my birthday, met een super verrassing!

Uiteten voor mijn Birthday

En of mijn verjaardag nog niet vroeg genoeg kon beginnen, zijn we woensdag lekker uiteten geweest bij Catch in Scheveningen. Heerlijk gegeten en weer zo gezellig net als vroeger met Pap, Ing en Michael. Een heerlijke avond en een super leuk cadeau!

Diary week 39: It's my birthday, met een super verrassing!

Verjaardag vieren!

Donderdag vier ik mijn verjaardag voor vriendinnen, lekker thuis! Natuurlijk liep de donderdag heel anders dan ik had verwacht. Ik ging eerst lunchen met Michael Pap en Mam bij de Cannes in Naaldwijk. Opeens kreeg ik van mam een cadeautje dat ze samen met Doom had uitgezocht voor mij. Ik moest eerst de brief lezen voor ik het cadeautje mocht openmaken. Er stond op dat ik graag een katje voor mijn verjaardag wilde en dat ze daar iets voor hadden bedacht. Ik moest naar de dierenwinkel om mijn cadeau op te halen. Ondertussen was Kim van Cannes mij aan het filmen, ik wist in eerste instantie natuurlijk ook niet waarom. Tijdens het bezoek aan de dierenwinkel, stond er een mega doos in de winkel. Deze heb ik rustig opengemaakt en er zat een leuk mandje en grote krabpaal voor de kat in, super leuk! Iemand vroeg aan mij of ik het een leuk cadeautje vond en ik knikte enthousiast jaa, waarbij ik opkeek om te kijken wie het zei… En toen stond doom opeens voor mijn neus!!!!!!!! Ik had echt niets door en dit was het mooiste cadeau wat ze mij ooit had kunnen geven!!

Diary week 39: It's my birthday, met een super verrassing!

Weekend weg met de familie

Natuurlijk vroeg ik gelijk aan Doom of ze ook het weekendje weg ging met de familie, want dit stond al super lang op de planning en jaaa ze ging mee, zo leuk! Het afgelopen weekend hebben we weer super veel bijgepraat, als vanouds. We gaan de komende twee weken nog super veel leuke dingen doen en ik ben echt zooo blij dat ze er is!

Fijn weekend!

Diary week 39: It’s my birthday, met een super verrassing!