Een nieuwe week met weer een leuk feestje en nieuwe opdrachten bij Fly Marketing. Let’s read on. Diary week 4: Fly marketing & Sneeuwbal festival

Diary week 4: Fly marketing & Sneeuwbal festival

In 2020 ben ik begonnen met een dagdeel bij Fly Marketing te werken. Ik vind het leuk om weer is nieuwe uitdagingen aan te gaan en daarom werk ik nu af en toe voor Fly, een marketingbureau uit Wateringen. Momenteel zijn we met leuke opdrachten bezig voor onder ander Plukkruidje en Fresh4u.

Diary week 4: Fly marketing & Sneeuwbal festival

Sneeuwbal festival

Afgelopen week was het weer zover, een super tof feestje stond op de planning: Sneeuwbal Festival. We zijn hier nu voor de 3e keer geweest en het was weer zo gezellig. Ik ging met een grote groep en natuurlijk was heel het Westland ook van de partij, helemaal in Utrecht haha! We hebben weer een heerlijk weekendje gehad zo!

Fanatiek aan het sporten

Nu januari weer begonnen is, zijn we goed op weg met de goede voornemens. Zo heb ik voorgenomen om in januari eigenlijk dry January te doen, vegan te eten voor 3 dagen in de week en te beginnen aan wat kilootjes af te vallen. Nu heb ik in heel de maand januari 4 drankjes gedronken, dus dat is al redelijk goed gegaan. Daarnaast doe ik een paar dagen in de week met Doom mee aan vegan eten. Toch ben ik er achter gekomen dat dat voor mij nog niet zo makkelijk is, aangezien ik niet goed tegen soja producten kan en andere vegan eiwitproducten. Ik ga nu proberen te achterhalen hoe ik dit wel op een goede manier kan uitvoeren.

Het sporten gaat daarbij erg goed. Ik sport ongeveer 6 keer in de week en tennis nog 1 keer in de week. Ik vind het heerlijk om zo in beweging te blijven en doelen te stellen. Ik ben nu met Lotte, Doom en Samantha en Jill en Lorena bezig met het booty programm waarbij we vooral de focus hebben, je raad het al, op de kont. Een goed schema om eens te proberen voor 17 weken! lang. Het schema is van Frank den Blanken. PS de outfit die ik draag is van I can I Will en met de code DAPHNE15 krijg je 15% korting op jouw bestelling! Van alle sportkleding vind ik dit merk echt heerlijk zitten, de legging is maat s en de top maat m.

Diary week 4: Fly marketing & Sneeuwbal festival

Valentijnscadeau van MVMT

Ik heb vorige week een prachtig pakketje ontvangen van MVMT, een nieuw horloge en armband, lekker matchie matchieee! Ik ben er super blij mee en je kan dit natuurlijk zelf ook aan jouw valentijn cadeau doen!