Deze week ben ik met collega’s een nachtje weggeweest naar Arnhem en ik ben het hardlopen weer gaan oppakken met Doom. Let’s read on. Diary week 44: Nachtje Arnhem & weer hardlopen

Diary week 44: Nachtje Arnhem & weer hardlopen

De week zijn we weer sportief begonnen met legday en tennissen op de maandagavond. Ik vind het heerlijk om lekker actief de week te starten, zeker na het weekend.

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag werk ik bij JPT en ook dinsdag stond er dus een werkdag op de planning. Na het werken ben ik met Doom naar de sportschool geweest en hebben we nog eens 6 km hardgelopen. Ik probeer het hardlopen nu weer wat meer op te pakken, lekker logisch als het buiten net koud begint te worden haha. Maar wel weer leuk om samen met Doom te doen. Zondag hebben we weer gelopen en nu gelukkig al wat sneller dan de vorige keer, 6 km in 33 minuten. Ik ben dan zo iemand die na 3 keer hardlopen denkt ‘hé ik heb echt nieuwe hardloopschoenen nodig, want dit ga ik vaker doen! haha’

Diary week 44: Nachtje Arnhem & weer hardlopen

Drankje doen in Delft

We hebben het weekend goed ingeluid met een drankje in Delft op de Beestenmarkt, met Isa, Naomi, Anne, Malu en Gaby! Zaterdag ben ik vroeg uit bed gegaan omdat er een kappersafspraak op de planning stond. Om 9 uur zat ik klaar bij Team Kappers in ’s Gravenzande en om half 1 was ik klaar, haha! Met heel wat highlights rijker hebben we kapsalon verlaten. Ik moet van de week nog wel terugkomen voor het knippen, want hier hadden we geen tijd meer voor. We hebben namelijk een leuk dagje Arnhem met werk op de planning.

Diary week 44: Nachtje Arnhem & weer hardlopen

Arnhem met JPT

Een tijdje geleden hadden we een leuk uitje gepland met collega’s, gezellig een dagje naar Arnhem, lekker uiteten en een feestje bezoeken. Omdat niemand natuurlijk wilde rijden, hebben we een hotel geboekt, vlakbij het centraal. Ideale locatie, alles zat in de buurt! We hebben eerst een hapje gegeten bij de Sumo en zijn daarna naar Luxor Live gegaan voor een urban/jaren 00’s party! Super gezellige dag gehad, maar zondag wel uitgeteld op de bank.

Diary week 44: Nachtje Arnhem & weer hardlopen

Nieuwe gordijnen van Veneta.com

Ik heb samen met Veneta.com een super leuke campagne opgezet, waarbij ik gordijnen mocht uitzoeken voor in huis. Nu heb ik voor de beneden verdieping houten jaloezieën uitgezocht en voor bij mij op de slaapkamer een dakraam rolgordijn, zodat het echt lekker donker is tijdens het slapen.

Diary week 44: Nachtje Arnhem & weer hardlopen