Wat een drukke week, maar goed nieuws! We starten dan eindelijk echt met de verbouwing. Let’s read on. Diary Week 5: Drukke week, Starten met de verbouwing!

Diary Week 5: Drukke week, Starten met de verbouwing!

Heb je soms ook van die weken dat het allemaal even iets te snel gaat en dat je 0,0 rust voor jezelf pakt? Dit is een van die weken. Het vliegt voorbij en ik heb echt geen rust kunnen nemen. Toch is het belangrijk om hier af en toe eens bij stil te staan en wel je rust te nemen anders draaf je maar door.

Lekker veel sporten

Week 4 van het schema van Frank is in volle gang. We zijn alweer fanatiek bezig, soms zelf te haha! Met 6 keer sporten in de week is het soms iets teveel van het goede. Maar ik ben blij dat ik weer een schema volg en mij hieraan kan houden, dan heb je ook echt doelen als je in de sportschool staat.

Oppassen op Joelle en Xander

Manou is samen met Arie op vakantie dus op donderdag mag ik Joelle ophalen van de opvang en heel de middag oppassen op Joelle en Xander. Ondertussen ben ik lekker aan het werk, maar het is toch wel gezellig zo met dat gepraat op de achtergrond, ook al versta ik er niet zoveel van haha!

Diary Week 5: Drukke week, Starten met de verbouwing!

Nieuwe campagnes!

Elke maand maak ik meerdere malen nieuwe foto’s voor lopende campagnes met Ier. Deze campagne is voor boutique-22, waarbij ik wat heerlijke items heb ontvangen om deze winter door te kunnen komen! Deze trui zit heeeerlijk. Diary Week 5: Drukke week, Starten met de verbouwing!

WIN-ACTIE GELLAC bij La Reve Chique

Ik doe al lange tijd mijn nagels bij Renate van La Reve Chique en samen hebben we een win-actie online gezet. Je kan een gellac behandeling bij haar winnen door ons allebei te volgen op Instagram en onder mijn post te reageren waarom jij deze actie zou moeten winnen. Doe jij al mee? Dit kan via deze post!

Diary Week 5: Drukke week, Starten met de verbouwing!

Starten met verbouwing

Zaterdag starten we dan eindelijk met de verbouwing. De muur gaat er uit en de tegeltjes van de keuken worden verwijderd. De week erna gaat de keuken eruit en dan gaat het beginnen! Een volledige nieuwe keuken met kookeiland, nieuwe vloer, nieuwe meubels, whaaa ik kan niet wachten!

Opening An haar praktijk!

An heeft sinds kort haar praktijk geopend in Schiedam en dat heeft ze zaterdag gevierd. tussen het verbouwen door zijn we dus nog even gezellig langs geweest om het te bekijken!

Diary Week 5: Drukke week, Starten met de verbouwing!

Nieuwe shake: Personal Protein

Ik heb sinds kort een nieuwe eiwit-shake van Personal Protein waarbij je zelf de smaak kan bepalen. Ik vind dat persoonlijk echt heerlijk en super makkelijk. Zo zitten er ook geen toegevoegde smaakmakers in die helemaal niet nodig zijn. Ik vind de Cheesecake tot nu toe het lekkerst! En de repen zijn natuurlijk overheerlijk!