De laatste weken van het jaar zijn aangebroken en dat betekent nog veel gezelligheid en leuke feestjes! Let’s read on. Diary week 51 & 52: Valhalla en Kerst

Diary week 51 & 52: Valhalla en Kerst

We hebben de feestmaand maar even goed doorgetrokken met Valhalla en Cornelis borrel! Wat een heerlijke maand met veel gezelligheid en vrienden! Vorige week zaterdag ben ik met Ashley, Lotte en Roy naar Valhalla festival geweest, wat ook weer top was!

Kerst op werk

Vrijdagavond hebben we Kerst goed gevierd op werk bij het Tramhuisje! Samen met het team van Bodytec Studio en JPT Personal Training hebben we de feestdagen goed ingeluid!

Kerstcadeau voor paps

Toen ik terugkwam van vakantie heb ik alle foto’s van de reis laten zien aan mijn vader. ‘Daph die foto op de palmboom zou ik wel graag als canvas willen hebben’. Nou, zo doende heb ik 2 hele mooie canvassen op Studentendrukwerk besteld en kwamen deze afgelopen week binnen!

Cornelis borrel en Cafe in the city

Omdat we nog niet genoeg hebben gepraat op vakantie, hebben we weer een lekker avondje samen ingepland en zijn Lianda en ik eerst naar Cafe in the city geweest op Kerstavond en daarna hebben we de avond afgesloten met een mooi feestje in Cornelis Borrel!

Kerst vieren bij pap

1e Kerstdag hebben we bij mijn paps gevierd met de familie! Natuurlijk hoort daar een cliché foto bij! Wat een heerlijke avond.