Gezonde keuzes maken, die ook nog eens leuk zijn. We weten allemaal dat we genoeg vitamines en mineralen moeten binnen krijgen om onze dagelijkse behoefte te vervullen. Via voeding kan dit soms nog spaak lopen en daarom is een aanvulling hierop aan te raden. Zelf ben ik een groot fan van gummies, omdat het stiekem net als snoepjes smaakt en een makkelijke manier is om suppletie binnen te krijgen.

Welke gummies neem ik zelf?

Omdat ik zelf voornamelijk vegan ben, kijk ik ook naar welke gummies vegan zijn en die dus verantwoord zijn om te nemen. Yummygums heeft gummies die vegan zijn, vrij van gluten, lactose, gelatine, zaden en noten, gemaakt zijn met natuurlijke kleur- en smaakstoffen en nog eens 100% Halal.

Immunity

Heb jij net als ik, vaak last van een winterdipje, wil je de kou het liefst ontvluchten en ben je in staat om de hele dag in bed te liggen? Dan heb je veel aan de immunity gummies. Deze geven je nét dat extraatje aan energie, aan power voor je dag en een goede boost voor jouw weerstand. In de herfst en winter zitten we meer binnen en zien we minder zonlicht. Deze gummie heeft een
bramensmaak en ondersteunt de afweer met vitamine C, D3, zink.

Vitamine C, D en zink zorgen mede voor een goede weerstand. Daarnaast draagt vitamine C bij aan je fitheid en ondersteunt het je energieniveau. Vitamine C, D en zink ondersteunen ook de afweer van het lichaam en hebben een positieve invloed op je immuunsysteem.

Eigen ervaringen

Ik gebruik nu sinds een paar weken de Yummy Gums en met name de Immunity’s. Zoals ik al zei merk ik vaak dat de winter mij niet veel goeds doet en dat ik extra suppletie goed kan gebruiken. We missen toch een aantal stofjes in ons lijf als de temperatuur daalt, we minder buiten zijn en dus ook minder zonlicht zien. Door je weerstand een handje te helpen, krijgt je lichaam weer net wat meer energie en werk je ook nog een handje mee aan het immuunsysteem.

Welke gummies passen bij jou?

Naast de Immunity heeft Yummy Gums een nog veel groter assortiment met verschillende gummies. Zelf sfeer ik bij de Hair gummies die ik al zo een lange tijd gebruik. Mijn nagels en haren zijn extreem gegroeid sinds ik hier gebruik van maak. De hair gummies ondersteunen niet alleen de haargroei,  maar zorgen dus ook voor steviger haar en het voorkomen van haarbreuk, gezond en vol haar met een natuurlijke glans, stevigere nagels en voorkomen van scheuren en het voeden van de huid van binnenuit.

Voor de tijd van het jaar is het ook aan te raden Vitamine D3 bij te nemen, omdat je echt een tekort hebt aan zonlicht in deze tijd. Als je je dag begint in het donker, kom je ook weer in de schemering thuis en zonlicht is echt iets wat we nodig hebben. Het draagt bij aan je weerstand, is goed voor je botten en gebit en belangrijk voor een normale spierwerking.

Ook Omega 3 heeft een goede werking op de gezondheid. Het ondersteunt je hersenfunctie, ondersteunt de conditie van je ogen en zorgt dat je scherp ziet.

Wil je de gummies eens uitproberen? Met de code DAPHNE20 krijg je 20% korting op jouw