Ik heb 10 dagen de Vegan Flex gevolgd en dit is wat er gebeurde

Whaaa wat een resultaat en wat werkt dit goed voor mij! Eindelijk heb ik iets gevonden wat denk ik perfect bij mijn levensstijl past en waarbij ik, als grote eter, toch voldoende eten binnenkrijg en nog wat kilootjes kan afvallen. Perfect dit! Hierbij alvast wat heerlijke vegetarische recepten 

Ik heb 10 dagen de Vegan Switch gevolgd en dit is wat er gebeurde

Starten met Vegan eten

Ik ben begonnen met Vegan eten! Om maar met de deur in huis te vallen, ik doe dit om een specifieke reden en niet perse omdat ik geen vis of vlees wil eten. Ik ben namelijk een tijdje geleden langs Vita Vita geweest, waar uit een onderzoek naar voren kwam dat mijn lichaam afvalstoffen moeilijk afvoert uit mijn lichaam. Hierdoor houd ik vaak een opgezette buik, verlies ik moeilijk gewicht en houd ik veel vocht vast. Om mijn lichaam echt goed te kunnen reinigen, raadde zij mij aan om Vegan te proberen, en dan te starten met de Vegan Flex

Vegan Flex

Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse detox in combinatie met lichaamsbeweging, volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Je bouwt in vier dagen je inname van dierlijke eiwitten af, daarna eet je vier dagen vegan (volledig plantaardig) en tenslotte bouw je in twee dagen het eten van dierlijke eiwitten weer op.

Dagelijks beweeg je een uur laag intensief. Je lichaam is gezonder en vitaler na de Vegan Flex! Je kunt deze eenvoudig onderhouden door minimaal 48 uur in een week aaneengesloten volledig plantaardig te eten. Dit wissel je af door reguliere dagen met dierlijke producten. Zo kun je een Bourgondische levensstijl hebben in het weekend.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging van start. Om zelf al een beetje in het ritme te komen, ben ik de week ervoor al een beetje begonnen met Vegan eten. Dit ging mij eigenlijk best goed af.
Ik heb 10 dagen de Vegan Switch gevolgd en dit is wat er gebeurde

Volledig Vegan eten?

Hoe ging de Vegan Flex mij af?

Het is bizar hoe je lichaam eigenlijk reageert op anders eten. De eerste 4 dagen zelf vegan eten gingen goed, maar daarna ben ik ziek geworden. Ik denk dat je lichaam toch opeens denkt, ik eet anders dan voorheen? Wat is dit? Ik merkte wel dat ik veel beter alle afvalstoffen kwijt raakte. Dit werkt echt voor mij!

Na mijn eigen weekje ben ik begonnen aan de Vegan Flex. Je hebt 4 afbouwdagen, waarbij je in de avond nog wel vlees of vis eet. De rest van de dag eet je vegan. Nu hoefde ik hiervoor dus geen grote aanpassingen te doen, omdat ik in de ochtend altijd al ontbeet met havermout en tussen de middag vaak groente met vis nam, wat ik nu had vervangen met kikkererwten of linzen. Er staat trouwens duidelijk omschreven in het boekje wat je elke dag mag eten. Dus je krijgt echt een leidraad mee met recepten en supplementen.

Ik heb 10 dagen de Vegan Switch gevolgd en dit is wat er gebeurde

Elke dag bijhouden wat je eet

Een collega van mij zei dat je echt te vol zou raken van de Vegan Flex, dat vond ik wel meevallen. Ik ben een grote eter dus van 5 naar 3 keer per dag eten vond ik wel wat zwaarder. De porties zijn daarentegen wel groot dus dat was fijn, zeker als het ontbijt nog lekker bestaat uit havermout! Hier vind je online lekkere vegetarische recepten ter inspiratie.

Gedurende de dag krijg je ongeveer 1200 kcal binnen als vrouw en 1600 kcal als man. Best weinig maar het is ook maar 10 dagen om het te leren natuurlijk. Je start snelle met ontgiften door het 10 dagen zo te doen.

Om het te onderhouden, raden ze aan om 2 dagen achter elkaar vegan te blijven eten. Zo behoudt je je resultaten en kan je jouw ontgifting aan blijven wakkeren.

Resultaat?

Ik zou dit oprecht elke dag kunnen volhouden, behalve dat je op een gegeven moment wat meer cravings krijgt omdat je wat aan de mindere kant eet. Maar het vegan gedeelte is mij heel goed bevallen en ga ik ook zeker 2 a 3 dagen in de week voortzetten. Ik ben ongeveer 3 kilo afgevallen in totaal met de week ervoor mee gerekend! Dus ik merk wel echt dat het voor mijn lichaam erg goed is om dit te blijven doen.

Wil jij ook starten met Vegan Flex? Doe dan mee aan de win-actie op mijn Instagram of neem contact op met één van de coaches van Fittergy via deze link voor meer informatie over het pakket!

Ik heb 10 dagen de Vegan Switch gevolgd en dit is wat er gebeurde