In deze loungewear kom jij de komende tijd in stijl door!

Je begint er vast al een beetje aan te wennen, het thuis werken. Natuurlijk zit je liever op kantoor, maar we maken er het beste van! In deze kleding kom jij zelfs thuis goed voor de dag! Let’s read on. In deze loungewear kom jij de komende tijd in stijl door!

Heerlijk die eerste dagen lekker in je kloffie in de woonkamer zitten, maar na 1 week ben je dat ook wel zat. Ik heb het ritme gevonden om ook als ik thuis werk direct kleding aan te doen, mij op te maken en goed te gaan zitten met een lekker kopje koffie en mijn ontbijt. Nu is het natuurlijk ook lekker om in je loungewear te blijven zitten, maar dan wel in stijl. Ik hou echt van de nude/beige/grijs tinten in loungewear, dus die ga je veel terugvinden in mijn favorieten. Ik heb een mooie lijst gemaakt om er ook thuis fashionable uit te zien.

Met deze items kom jij de thuiswerkdagen perfect door:

Set van Bench ziet er zo comfy uit!

Deze set van Bench ziet er zo comfy uit, en nog fashionable ook. Ik zou hier heel de dag in kunnen lopen en het voordeel, dit kan je ook gewoon aandoen naar je dagelijkse bezoekje aan de supermarkt.

Hij staat zo lekker fris en ziet er ook strak uit!

Normaal kies ik meer voor rustige kleuren maar dit pak maakt mij zo vrolijk! Hij staat zo lekker fris en ziet er ook strak uit! Dit pak kan je lekker heel de dag aan houden met een wit t-shirt eronder aan. Echt een aanrader.

heerlijke zachte setje van Calvin Klein

Ik ben helemaal verliefd op dit heerlijke zachte setje van Calvin Klein. Hier wil je toch heel de dag in leven? Ik hou ook echt van de heerlijke aarde tinten, daar zit je altijd mee goed!

Een lekker werkdagje vanuit huis!

Met de warme zomerdagen die er aan komen is dit een heerlijk setje om aan te doen als jij klaar zit voor een lekker werkdagje vanuit huis. Het ziet er super uit en is ook nog eens heerlijk zacht! Deze heerlijke loungewear is te vinden op de website van LASCANA.

Bench wordt toch wel mijn favoriete lounge merk!

Bench wordt toch wel mijn favoriete lounge merk! Echt heerlijke kleding hebben ze. Deze jurk zou ik dus zeker met de zomerdagen heel vaak aantrekken. Lekker makkelijk gewoon 1 kledingstuk aantrekken en je bent klaar, en de kleur is natuurlijk ook weer awesome! Echt heerlijk.