Keuzestress bij aankoop beige hoekbank

Na een lange zoektocht ga ik binnenkort een leuk appartement huren en daar horen natuurlijk nieuwe meubels bij! Vanaf dag 1 ben ik al gaan zoeken en wist ik al hoe mijn huis er uit zou gaan zien, voor ik überhaupt wat had. Heerlijk om daar mee bezig te zijn. Toch is de zoektocht nog lang niet klaar! Ik vind zoveel dingen leuk, en het is lastig om alles precies passend bij elkaar te brengen. Voor mijn zoektocht naar een beige hoekbank heb ik OTTO afgestruind.

Hoekbank met hocker

Mijn voorkeur gaat toch wel uit naar een lekkere diepe zit en zeker een hoekbank. Ik vind dat je op de bank lekker moet kunnen zitten, maar ook onderuit kan zakken op een zondagmiddag. De hoekbank is inclusief hocker, wat het nog sfeervoller maakt en je interieur een upgrade geeft.

Licht, lichter, lichtst

Ik hou er erg van als alles lekker licht en beige is! Heerlijk clean en neutraal. Deze hoekbank heeft een zachte zit waar je lekker in kan wegkruipen. Ik zou deze bank afmaken met een heerlijk plaid en een paar zachte beige kussens.

Hoekbank

Voor welke bank ga jij?

Ik moet eerlijk zeggen, een lichte hoekbank is niet voor elk huishouden weggelegd. Ik moest zelf ook nog 2 keer nadenken voor ik voor een lichte bank ging. Het is een besmettelijke kleur en met een huis vol kinderen/huisdieren zou het ook niet optimaal zijn. Maar als alleenstaande in een huis zonder huisdieren, durf ik het wel aan.

Hoeveel zitplaatsen?

Ik vind het heerlijk om een bank te kiezen die lekker groot is, zodat je er veel mensen op kwijt kunt. Daarnaast ga ik mijn eetkamerstoelen hiermee combineren, zodat deze ook altijd nog aangeschoven kunnen worden. Bepaal altijd van te voren hoeveel mensen er bij jou wel eens over de vloer komen, en kijk of dat een beetje past op jouw nieuwe aankoop. Een beige hoekbank heeft meestal wel al 4 a 5 zitplaatsen.

Mijn keuze nog niet gemaakt?

Normaal ben ik heel standvastig als het gaat om keuzes maken, maar dit is nog wel een moeilijke. Een bank kopen is toch een grote stap dus daar moet ik nog goed over nadenken. Ik heb in ieder geval al prachtige exemplaren op OTTO gezien en ga hier zeker een goede keuze maken!