Mesotherapie bij Studiovijf21

Afgelopen week heb ik een bezoekje gebracht aan Studiovijf21 voor een Mesotherapie behandeling. Met deze behandeling  wordt de aanpak van elastinevezels en collageen gestimuleerd. Hierdoor verbeter je je huidstructuur en ga je huidveroudering tegen. Ik heb deze behandeling gedaan op de zijkant van mijn benen en op mijn billen. Meer als preventieve werking om hier voldoende vitamines te creëren en een gladde huid te behouden. Ik sport veel dus daar wordt je huid natuurlijk al wat soepeler van, maar door het te onderhouden met Mesotherapie zorg je ervoor dat putjes minder worden en zelfs wegtrekken!

Door Mesotherapie toe te passen ziet je huid er jonger uit en behoud je een mooie uitstraling. Nu voor slechts 300,00 ipv 375,00 als je via mij komt!

Mesotherapie: de voordelen

Mesotherapie wordt in het algemeen gebruikt om huidveroudering tegen te gaan en het verhelpen van cellulitis, maar is ook inzetbaar om andere klachten te verhelpen. Mesotherapie kent de volgende voordelen:

  • Huidveroudering wordt tegengegaan
  • Rimpels worden tegengegaan
  • De huid wordt strakker
  • Je krijgt er een egale huidskleur van
  • Acné littekens verminderen
  • Pigmentvlekken verminderen
  • De poriestructuur verbetert
  • Een droge huid wordt tegengegaan

Mesotherapie Anti-Cellulite: dé anti-cellulite behandeling

Cellulite verminderen of verwijderen is tegenwoordig makkelijker dan ooit tevoren. StudioVijf21 heeft voor dé oplossing om voor eens en voor altijd af te rekenen met cellulite: de mesotherapie behandeling Meso Anti-Cellulite. Met de Meso Anti-Cellulite behandeling kun je cellulite doelgericht en plaatselijk verwijderen.

Er worden minuscule naaldjes in de huid gezet en hierbij wordt een vitamine-boost geïnjecteerd. In het geval van de Meso Anti-Cellulite behandeling zijn dit homeopatische bestanddelen. Deze lossen op in het vet en drijven vocht af. Hierdoor wordt de huid gevoed en resulteert dit in een strakkere huid. De Meso Anti-Cellulite is vrijwel pijnloos en niet schadelijk. Vetcellen worden op natuurlijke basis afgebroken en de doorstroming van het bloed wordt gestimuleerd. Hiermee worden de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van cellulite.

Maak een afspraak

Wil jij af van een onzuivere huid en je zelfverzekerd voelen op het strand? Start dan met Mesotherapie. Gemiddeld heb je 3 behandelingen nodig om je huid egaal strak te krijgen. Je betaald nu slechts 300,00 in plaats van 375,00 als je via mij komt, dus maak snel een afspraak!