Een tijdje geleden was het zover. Ik werd uitgenodigd voor een personal training van Jeroen Krak, ook wel bekend als de trainer van Holland’s Next Top Model en oprichter van My Model Workout. Een uurtje trainen en he-le-maal gesloopt, ondanks dat we geen gewicht hebben aangeraakt. Let’s read on! My Model Workout – trainen met HNTM trainer Jeroen Krak

My Model Workout – trainen met HNTM trainer Jeroen Krak

Woensdag was het zover. Ik kreeg training van de welbekende Jeroen Krak. Bekend van het programma Holland’s Next Top Model en als oprichter van Mymodelworkout. Een platform waar je overal waar je maar wilt, workouts kan uitvoeren en eetschema’s kunt bekijken. Wil je afvallen of juist aankomen? Elke optie is mogelijk en in te vullen op de website. Maar liefst 32.000 vrouwen zijn lid van het platform en sporten dagelijks aan de hand van de online workouts! Elke oefening wordt uitgelegd en bij een eetschema krijg je de handvaten van de trainers om je te ondersteunen bij het gehele proces.

Deze blogs vind je vast ook leuk:

Buikspieren trainen

Billen trainen

Aan de bak!

Tijdens het uurtje trainen met Jeroen, had ik de keuze uit het gebruiken van gewichten of kracht van het eigen lichaam. Ik train zelf vaak met gewichten, dus wilde ik juist wat anders doen. Alles vanuit eigen kracht. Daar begonnen we. Op de website van My Model Workout heb je de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen. Elke training bestaat uit ongeveer 6 niveaus en de volgende training kan je pas openen als je de vorige hebt afgerond! Erg motiverend. Voor onze training heeft Jeroen een greep uit een aantal trainingen gedaan en hierbij richten we ons vooral op de benen.

My Model Workout - trainen met HNTM trainer Jeroen Krak

De training van Jeroen Krak

Allereerst zijn we gestart met een warming up, op de airbike. 18 calorieën verbranden, was het doel. Nou dit was pittiger dan je denkt. Helemaal buiten adem starten we met de training. Elke set bestond uit 3 oefeningen van 30 seconde, met tussendoor 10 seconde rust. Hierbij start je bijvoorbeeld met burpees, wisselend met side lunges en daarna jumping squats. Dit doe je dan 3 rondes lang. Na dit rondje waren we aardig op dreef. Op naar de volgende ronde. Elke ronde was een zwaardere versie van de vorige ronde. Zo begon je eerst met standing squat en eindig je in de 3e ronde met jumping squat. Na deze rondes eindigden we met een buikoefening. Hier heb ik nu nog last van, haha!

My Model Workout - trainen met HNTM trainer Jeroen Krak

Gratis toegang!

Ik heb een jaar lang gratis toegang tot het My Model warkout platform! Zou jij graag inspiratie en motivatie willen opdoen op het platform en eindelijk de doelen behalen waar je zo graag en hard je best voor doet? Met de code DaphneMMW betaal je slechts 1 euro voor drie maanden toegang op het platform! My Model Workout – trainen met HNTM trainer Jeroen Krak

X Dailydoseofdaph