Nieuwe zomeritems bij NA-KD!

Helaas laat de zomer iets langer op zich wachten dit jaar, maar ik heb mijn nieuwe zomeritems alvast ingeslagen! NA-KD heeft echt prachtige nieuwe collecties, waaronder de nieuwe collectie van Claire Rose en Rianne Meijer! Ik ben natuurlijk helemaal om.

Co-ord sets

Één van mijn favorieten is toch wel de co-ord set, een set van een bovenkant en onderkant wat matcht met elkaar. Lekker makkelijk en snel klaar, en het ziet er nog leuk uit! Ik ben helemaal om! Ik heb deze set gekozen in het roze, leuk te combineren met leren laarsjes of met witte sneakers.

Suit up!

Nu ik in mijn kast kijk, mag ik misschien wat minderen als het gaat om pakken. Het hangt helemaal vol! Haha, maar het is ook zo makkelijk en comfy. Je bent gelijk klaar en kunt dit ook met sneakers of hakken combineren. Ik vind het leuk als het pak een beetje oversized is.

Long jeans!

Een jeans die lang genoeg is, whaaaat? Ja voor mij is dat echt een zoektocht om een broek te vinden die lang genoeg is. Deze broek is gelukkig voor mijn 1,78 precies goed. Hij is uit de collectie van Sanne de Kramer X NA-KD. De jeans kan je vrouwelijk combineren met een witte blazer en een strak topje. Ook is het leuk om een grijze sweater te dragen voor een lekkere zondagse look!

Kingsday outfit

Voor Koningsdag hebben we eindelijk weer is mogen uitpakken. Ik had een leuk feestje waar de kleur oranje verboden was haha. Dus die kleur hebben we maar vermeden en ik ben voor deze one shoulder top van NA-Kd gegaan! Gecombineerd met een witte pantalon, en helemaal af!