Als er een merk genoemd moet worden dat al jaren wel héél erg populair is, is het Nike wel. Met zijn oorsprong in de sportwereld heeft het merk het nu geschopt tot een van de grootste lifestyle sneaker brands van de wereld. Let’s read on. Nike Air Max 720 als lieveling?

Nike Air Max 720 als lieveling?

Door de grote hoeveelheid kennis over techniek en stijl zijn de modellen van Nike stuk voor stuk een succes. Bovendien wordt er continu gezocht naar nieuwe manieren om sneakerliefhebbers te verrassen. Onlangs is het weer gelukt; in de afgelopen maanden bloeide de gloednieuwe Nike Air Max 720 op tot het lievelingetje onder de schoenen.

Nike Air Max 720 als lieveling?

Je zult ongetwijfeld al een model voorbij hebben zien wandelen de afgelopen weken. Mede door de zool valt de AM720 namelijk lekker op. Zoals uit de naam al blijkt is de sneaker een neefje uit de Air Max familie. Met andere woorden, de zool bevat een lucht cabine. In het geval van de 720 is dat niet één unit maar zijn het er meerdere naast elkaar, die je voet een flinke boost geven.

Nike Air Max 720 als lieveling?

Walking on air

Wandelen op lucht was nog nooit zo fijn. Dat er al vele modellen aan vooraf zijn gegaan, ieder met een air unit, maakt de sneaker er niet minder speciaal op. De zool was namelijk nog nooit zo hoog. 38 mm aan lucht zorgt ervoor dat je moeiteloos loopt, met een heerlijke vering en schokdemping. Het wordt nu al Nike’s meest comfortabele sneaker ooit genoemd.

Nike Air Max 720 als lieveling?

Ik kan er uren op lopen!

Dat je lekker loopt is een vereiste. Echter zijn looks ook niet onbelangrijk. Ontwerpers lieten zich deze keer inspireren door moeder natuur, namelijk natuurwonderen. Denk aan het noorderlicht of de prachtige kleuren van de lucht bij een ondergaande zon. Lijnen op de upper van de schoen lijken op luchtstromingen, of moeten het temperatuurverschillen voorstellen? Alsof je vanuit de ruimte op de aarde neerkijkt. Ben je niet zo dol op die opvallende kleuren zoals oranje en blauw? Wees gerust; de Air Max 720 sneakers komen ook in het zwart, geïnspireerd door zons- en maansverduisteringen. Daarnaast zijn ze ook nog eens super trendy! Benieuwd naar hoe o.a. deze trend zich de laatste eeuw heeft ontwikkeld? Neem dan een kijkje op deze interactieve tijdlijn die je meeneemt op een fashiontijdreis!

Nike Air Max 720 als lieveling?

Hoe stijl jij jouw sneakers?

Dan nu de een belangrijke vraag: hoe kun je de sneakers het beste combineren? Zoals ik al zei zijn het opvallende schoenen. Hou je ervan om in de schijnwerpers te staan? Ga dan voor een kleurrijk model en combineer het samen met een kleurrijke jogging en top. Is dat niet gek genoeg? Mix dan met stijlen door de sneakers te dragen onder een jurkje of rok. Zo geef je een vrouwelijke outfit toch die sportieve en stoere touch. Wees vooral niet bang en laat zien wie je bent of wie je wil zijn!

Nike Air Max 720 als lieveling?