Review: Estrid razor blades

Het eerste echte vrouwen scheermesjes merk; Estrid. Ik heb onlangs een leuk pakketje mogen ontvangen en de scheermesjes mogen testen. Estrid richt zich op betaalbare, scherpe en vegan mesjes. Gericht op de moderne tijd, gemaakt voor en door vrouwen. Let’s read on.

Het verhaal achter Estrid

Heb jij ook een vriend die voor ieder wisse wasje een abonnement kan afsluiten? Voor boxers, cremes of scheermesjes, het maakt niet uit! Stiekem was ik daar altijd wel een beetje jaloers op, wat een gemak! Nu komt daar voor de vrouw verandering in! Vanaf nu is het ook mogelijk om jouw scheermesjes maandelijks op de deurmat te ontvangen. Estrid heeft namelijk een systeem ontwikkeld waarbij jij je kan aanmelden en elke maand of om de maand 3 nieuwe mesjes ontvangt, zo handig!

Waarom kiezen voor Estrid?

Estrid is relatief goedkoop, slechts €9,99 voor een pakketje met een scheermes, houder, hoesje en 2 refills. Daarna kost een maandabonnement 9,99 per keer. Dan krijg je nog eens 3 mesjes. Estrid is tevens vegan en de scheermesjes bevatten 5 mesjes, lekker scherp!

Het feit dat je het scheermesje in een handig hoesje kan doen en kan ophangen in de douche vind ik ook erg praktisch. Zo blijft de kwaliteit van het scheermesje gewaarborgd en kun je dus lekker lang doen met het mesje!

Estrid, voor een gevoelige huid

Als je een gevoelige huid hebt, is het nog belangrijker om fijne mesjes te hebben die zacht aanvoelen aan de huid, zodat je geen schrale plekjes creëert en de huid natuurlijk aan blijft voelen. Met de Estrid mesjes zit dat wel goed. Ze zijn glad en scherp, waardoor je na 1 beweging de haartjes al verwijdert.

Ook na een aantal keer gebruiken, blijven de mesjes goed scherp. Ze hebben dus een langere houdbaarheid.

Start een abonnement!

Heerlijk in de zomermaanden met gladde benen op het strand? Estrid scheermesjes zijn zeker een aanrader! Je doet lang met de mesjes en het is zo een fijn idee dat je niet meer hoeft na te denken wanneer je nieuwe mesjes in huis haalt. Hier wordt al over nagedacht voor jou en ze liggen gewoon lekker op je deurmat wanneer je ze nodig hebt!

Het is erg makkelijk om jouw scheermesjes aan te schaffen, volg gewoon de stappen in het beginscherm en je bent binnen 2 minuten klaar!