Na het succes van de boeken die Fajah Lourens heeft uitgebracht, is er nu ook eindelijk een sportlijn! Als fanatieke sporter, draag ik elke dag sportkleding en kan ik alle voor- en nadelen van een sportlijn op een rijtje zetten. De nieuwste collectie van Fajah is stoer en sexy! Wil jij alles weten over deze lijn? Let’s read on! Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

De kledinglijn van MKBM is sinds september te koop op de website van Fajah en onder ander bij de Wehkamp, Bijenkorf en Zalando. Zelf ben ik vaak nogal sceptisch over nieuwe sportlijnen, maar na het succes van Fajah in boeken, supplementen en workout-schema’s, geloof ik ook in het succes van deze sportcollectie.

Collectie MKBM

De collectie van MKBM bestaat uit vrouwen- en mannenkleding. Voor vrouwen zijn ongeveer acht sets beschikbaar en voor mannen zijn twee sets samen te stellen. Als ambassadeur van MKBM heb ik twee sets van de vrouwencollectie mogen ontvangen om te reviewen.

Eisen sportkleding

Om goed en vooral comfortabel de sportschool in te lopen, moet sportkleding altijd aan wat eisen voldoen. Zo moet de legging allereerst stretchie zijn, niet doorschijnen en zeker geen cameltoe showen. Daarnaast is het ook niet fijn als er zweetvlekken zichtbaar zijn. Voor de lange meiden onder ons (heel belangrijk voor mij) draait het ook om de lengte van de legging. Hij mag niet te kort zijn.

Ook is het belangrijk bij de sportbh dat deze aan wat eisen voldoet. Niet doorschijnen en zorgen voor goede support. Ten slotte is het belangrijk bij de top dat deze goed op zijn plek blijft zitten en niet de ‘ slechte punten’ benadrukt.

Review MKBM kleding

Ik heb twee sets ontvangen, waarbij 1 set bestond uit: de classic thight, essential crop top en de essential sport bra. De tweede set bestond uit: de squat capris print, de printed crop top en de elastic sport top. Om de sets af te maken kan ik het combineren met de sweat top, de sportbag, bidon en MKBM pet.

Klik op de afbeeldingen om de kleding direct te shoppen!

 

  1. Sweat top

    De sweat top is een heerlijke comfy trui die je over je sportoutfit kan dragen. Zelf vind ik dat ideaal, want hij valt lekker wijd aan de onderkant. Je kan hem dus makkelijk over je kleding heen dragen. Daarnaast is hij niet te warm in de sportschool. Ik draag hem in maat S. PS Ik heb de trui ook in het groen met open schouders, een echte eye-catcher!

Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

2. Squat capris print Legging

De Squat capris print legging vind ik persoonlijk de fijnste broek van de collectie. De bovenkant van de legging heeft goede details zoals een stevige band en een rits voor je sleutels. Daarnaast heeft de broek mooie afwerkingen zoals het logo van de achterzijde. De legging schijnt niet door en is squat Proof. Deze draag ik in maat S en hij is true to size.

Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

3. De printed crop top

De printed crop top maakt je outfit helemaal compleet! Hij is net wat lager dan andere bh’s, wat ik persoonlijk wat fijner vindt. Zo lijkt het meer op een top dan echt een bh.
Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

4. De elastic sport top

De elastic sport top heeft een super mooie afwerking aan de achterkant – de gele band met het logo van MKBM. Ik maak zelf altijd een knoop in mijn shirtjes zodat hij wat fijner blijft zitten aan de onderkant. Dit kan ook perfect met dit shirtje. Ik heb hem in maat S, maar hij zou ook wat kleiner kunnen. Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

5. De essential sport bra

De essential sport bra is een bh die iedere fitgirl in haar kast moet hebben. Deze bh past overal perfect onder. Daarnaast zitten er ook enige dekking in om comfort en stevigheid te bieden. De sport bh heb ik in maat S.

Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

6. De classic thight

De classic thight is een klassieke zwarte legging die je niet mag missen. Het is een dunnere legging dan de squat capris legging, maar hij blijft wel goed zitten. De band aan de bovenkant zorgt voor extra details. De legging heb ik in maat S. Hij valt redelijk klein dus let hierop als je de leggin besteld.

Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

7. De essential crop top

De essential crop top is een super fijn shirtje in combinatie met de classic legging. Zelf vind ik het fijn als de broek dan wat hoger zit en dat is in dit geval perfect! Een lekker luchtig shirtje wat niet snel zweet laat zien. Hij zit heerlijk. Oja de bidon is ook echt fijn.

Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

8. De MKBM Bag

Om je outfit helemaal compleet te maken, kan je alles combineren met de handige MKBM bag. De tas is ideaal voor de sportschool en je kan er echt alles in kwijt!

Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

Weet jij al welke outfit je gaat kopen? Ik vind alles zo leuk! Ik ben super enthousiast over de collectie. Zeker omdat ik op veel punten let als het gaat om sportkleding en daar voldoet deze kledinglijn helemaal aan! Review sportkleding Fajah Lourens: MKBM sport

Klik op de afbeeldingen om de kleding direct te shoppen! PS. Wil jij een voedingsschema of fitnessschema op maat? Bekijk de webshop!

X Dailydoseofdaph