Sweater Weather bij Otto met Tommy Hilfiger

Hoe we 2 maanden geleden nog lekker van de zomerse terrasjes en zonnestralen konden genieten, hebben we nu het echte herfstweer te pakken. Niets om getreurd om te zijn hoor, want we mogen onze warme truien weer uit de kast trekken! Iets waar ik altijd naar uitkijk, om mijn kleding weer even een switch te geven en nieuw leven in te blazen.

Wat is nu in, welke trui mag dit jaar weer in jouw kast hangen en welke kan beter achter in de doos blijven liggen? Ik heb de website van Otto afgestruind en mooie eye-catchers van Tommy Hilfiger voor je op een rijtje gezet. Dit zijn mijn all-time favorites!

Back to basic

Ik moet zeggen dat ik het afgelopen jaar steeds meer ontdekt heb wat voor stijl er bij mij past en dat ik minder felle kleuren aantrek. Ik blijft hangen bij de natuurtinten. Af en toe een kleurtje vind ik leuk, maar niet te veel! Deze topper kan dus perfect in mijn garderobe

Tommy Hilfiger please

Ik ben altijd al fan geweest van Tommy Hilfiger omdat het zo lekker klassiek blijft. Een lekkere sweater met logo, altijd goed! Dit kan je trouwens ook netter combineren met een overhemd eronder en een donkerblauwe spijkerbroek en leuke schoenen. Hier kom je altijd mee weg namelijk!

Wollen trui Tommy

Iets waar ik in de winter niet van weg ben te slaan, is een lekkere warme wollen trui. Als ik ’s ochtends wakker word, denk ik: ’Welke trui is het warmst en staat ook nog top?’ Ja dan gaat deze trui toch echt in de top 5.

Out of the box

Oke je hebt me net horen zeggen dat ik niet van lichte kleuren houd, maar hier maak ik graag een uitzondering voor. Met zo een leuke eye-catcher zit je namelijk altijd goed. Ik vind het juist ook leuk om af en toe net even iets anders te kiezen dan dat iedereen doet. En daar past deze trui perfect bij.

Nog eentje dan

Om nog even lekker af te wisselen, hebben we deze topper ook in het rijtje gezet. Heerlijk voor als je gaat sporten of lekker voor thuis op de bank. Dit soort truien heb ik echt het meeste aan naar de gym, heerlijk!