Top 5 cowboy boots bij Omoda

Dé trend van nu: cowboyboots ! Ik ben helemaal addicted aan deze mooie laarzen voor dames en er staan dus ook een stuk of 6 paar in mijn kast! Om een goede mix te maken van verschillende kleuren en maten, heb ik nu korte, lange, bruine, zwarte en lichte laarzen. Welke zijn mijn favoriet? Ik laat het je zien! Let’s read on.

Trend van nu: cowboy boots!

Mij heb je deze zomer niet echt op iets anders zien lopen dan cowboy laarsjes. Het staat super onder een zomers jurkje, maar ook perfect onder een skinny jeans! Mijn favoriet die ik onlangs heb mogen ontvangen van Omoda zijn de Beige Toral Shoes - Claire Rose! Ik vind deze laarzen echt super en zijn ontworpen door Claartje Rose.

2: Zwarte Boots van Toral

Mijn nummer 2 zijn deze toffe korte laarsjes van Toral, ook op de website van Omoda te vinden. Deze draag ik eigenlijk het meeste, omdat ze en in de zomer én in de winter kunnen. Ze lopen heerlijk, ik kan er de hele dag op lopen! Daarnaast sluiten ze mooi aan bij de enkels, niet geheel onbelangrijk.

3. Zwarte hoge cowboy boots

Pretty in black

Nummer 3 zijn deze veel te gave zwarte boots! Wauw ik kan niet kiezen, allemaal zijn ze even tof! Deze laarzen zijn super goed te combineren met een korte broek in de zomer of met een jurk of lange broek in de wintermaanden. Ik draag deze ook het gehele jaar door.

4. Echte zomer cowboy laarzen

Deze parels draag ik voornamelijk in de zomermaanden, omdat de kleur lekker licht is en vooral past bij witte outfits of zomer looks. Persoonlijk vind ik deze laarzen nog het lekkerst zitten omdat ze lekker soepel zijn en van suede. Top dus als je lange afstanden loopt bijvoorbeeld met deze boots. Lekker met een dagje shoppen.

5. Overknee boots

Oké misschien tellen ze niet helemaal mee, maar deze toppers mogen niet ontbreken. Overknee boots met een cowboy punt, prachtig onder een korte jurk, jeans of korte broek. Ik ben hier helemaal over te spreken, zo fijn zitten ze!

Welke is jouw favoriet? Scoor ze bij Omoda!