Top 5 lingerie sets van Lascana

In tijden van Corona worden de thuiswerkdagen steeds normaler en wissel je het ene huispak in voor de ander. Ondanks dat je het heerlijk vindt om deze outfits thuis te dragen, doet dat niet veel goeds aan jouw liefdesleven. Tenzij jouw geliefde man jou natuurlijk het aller knapst vindt in een heerlijke flanellen pyjama!

Om je een handje te helpen en de boel een beetje op te spicen, heb ik een top 5 lingeriesets van LASCANA voor je op een rij gezet.

1.Jette Joop Push-up BH

Om maar met de deur in huis te vallen. Met deze prachtige BH laat je jouw vormen goed naar voren komen! Af en toe mag je je zelf best verrassen met een prachtige nieuwe set en dan is de Jette Push-up een perfecte aankoop!

2. Marie Claire Push-Up

Als je na een aantal maanden thuis werken in deze prachtige set tevoorschijn komt voor jouw geliefde, weet ik zeker dat je de boel weer even goed hebt omgegooid! Want zeg nou zelf, dit staat toch veel mooier dan een pyama of dikke trui? Even out of the box denken en lekker impulsief zijn! Mijn favoriet in ieder geval

3. Jette Push-up nummer 2

De Jette BH heeft echt mijn voorkeur, wat een prachtige bh met een bijpassende string. De kleur van deze tijd is toch echt de grijs/zwart tinten en de tijgerprint met het gouden detail maakt het net nog wat specialer. Deze set zorgt voor veel meer spanning en laat jouw lichaam perfect uitkomen!

4. Lascana Bustier BH

Wij snappen dat het natuurlijk ook nog lekker comfortabel moet zitten op een werkdagje thuis, daarom kan een bustier van LASCANA niet ontbreken in jouw lingerie-la. Deze kan je lekker dragen onder een wit shirt en een joggingsbroek, het zit namelijk lekker en ziet er ook nog eens sexy uit!

5. Petite Fleur Gold Push up

Ik kan begrijpen dat je niet elke maand een nieuwe lingerie-set wilt kopen, want zo goedkoop is het niet. Maar op de website van LASCANA vind ik echt dat je prachtige lingerie kunt scoren voor een schappelijke prijs! Deze bh is bijvoorbeeld slechts 29,99! Daarom ook zeker één voor in de top 5! Welke is jouw favoriet? Mijne zeker de Marie Claire set!