Een Max Trainer M7 in je woonkamer, het kan! Wij hebben de nieuwe trainer ontvangen en mogen uitproberen. Dit is mijn ervaring met de nieuwe Bowflex M7. Let’s read on. Verbrand 2x zoveel met de Max Trainer M7

Verbrand 2x zoveel met de Max Trainer M7

Als healthy girl/sporter is het heer-lijk om een eigen fitness-apparaat in huis te hebben. Ik ben bijna elke dag in de sportschool te vinden, en dan is het zeker fijn als je ook thuis wat cardio kunt doen. En dan niet zomaar cardio, maar op de nieuwe Max Trainer M7. Ik ben nooit zo een fan van lang cardioën, daarom is de M7 ideaal. Met de speciale 14 minute-workout hoef je niet eens lang te trainen om veel calorieën te verbranden.

Verbrand 2x zoveel met de Max Trainer M7

DE calorieverbrander op de markt

De nieuwe Max Trainer M7 is HET top-of-the-line model voorzien van dual mode LCD/LED displays, commercial grade hendels, nieuwe aerobe grepen met zowel burn rate als weerstand verstelmogelijkheden, sport performance racepedalen, 2 extra trainingsprogramma’s en 4 extra weerstandsniveaus ten opzichte van de Max Trainer M5. 

Zoals de andere Max Trainers is de M7 DE calorieverbrander op de markt. Maar de M7 leert ook tijdens elke training van de gebruiker door de geheel nieuwe performance targeted programming. Zodra je traint slaat de M7 al jouw gegevens en prestaties op en reageert hier automatisch op door je te coachen en de weerstand aan te passen voor progressieve overload. De M7 pushed je tot de MAX in elke training!

Verbrand 2x zoveel met de Max Trainer M7

Voordelen Max Trainer: Verbrand 2 x zoveel calorieën als met reguliere cardio

Het feit dat je meer calorieën verbrandt in minder tijd, is ideaal voor mij en ik denk dat iedereen zich hier bij aansluit. Met dezelfde intensiteit op een loopband, stepper of crosstrainer, verbrand je 2 x zoveel calorieën op de M7. Een maximale verbranding als je zelfs meer dan 600 kan verbranden in 30 minuten!

Meer tijd over

Tijd is belangrijk en daarom ook een grote factor om af te haken als het gaat om een langdurige training. Daarom is de Max trainer M7 ideaal, omdat een training van 14 minuten al voldoende is!

De Max Trainer past in de woonkamer

Ik woon in een appartement en de Max Trainer M7 past gewoon in de woonkamer. Je zet natuurlijk niet zo snel een heel cardio-apparaat in je huis, maar deze is makkelijk te verplaatsen en niet te groot in formaat. Dus we kunnen hem makkelijk in een andere kamer zetten.

Full body training

Crosstrainers claimen dat zij een full body training mogelijk maken maar zij komen niet de buurt van de MAX. Lab tests wijzen uit dat de MAX meer spieren in de romp (core) en onderlichaam activeren dan crosstrainers en tot 80% meer activatie van spieren in het bovenlichaam. Je kunt nu zoveel meer voor elkaar krijgen in kortere tijd.

Ook na de training zet de verbranding voort

Verbrand tijdens de training calorieën en ga na de training in rust gewoon verder. De 14-minute Max Interval training maakt gebruik van eenvoudige wetenschap voor zeer complexe (en verbazingwekkende) resultaten. Korte explosies van inspanning opgevolgd door langere periodes van actieve rust waardoor het lichaam een metabolische klap krijgt en vele uren extra calorieën blijft verbranden.

Verbrand 2x zoveel met de Max Trainer M7

Eigen ervaringen

Een goede combinatie van krachttraining en cardio is the key! Zeker nu de zomermaanden eraan komen vind ik het belangrijk om ook voldoende cardio toe te voegen aan mijn trainingen en dat kan ik nu gemakkelijk doen met de Max Trainer M7i. Het is mogelijk om bijvoorbeeld je weegschaal of horloge te koppelen aan de M7 en alle behaalde resultaten te synchroniseren. Ik vind het top om al mijn resultaten terug te zien en om deze natuurlijk te verbeteren. Zo blijft er ook in cardio een soort wedstrijdje in waardoor ik gemotiveerder ben om door te trainen. Zeker een aanrader!