Waarom je niet meer om eiwitpoeder heen kan!

Je kan er eigenlijk niet meer omheen. Als jij fanatiek aan het sporten bent, hoort eiwitpoeder standaard bij je dagelijkse voeding-inname. Ik neem zelf altijd een schep eiwitpoeder door mijn havermout in de ochtend en middag. 2 scheppen van ongeveer 20 gram, dus een flinke aanvulling op mijn huidige eiwit-inname. Maar wat is de nu de reden dat je natuurlijke eiwitshakes nodig hebt?

Welke apps gebruik je voor jouw gezondheid?

Alleskunners!

Eiwitten zijn echte alleskunners. Ze maken je sterker, helpen je spieren herstellen en geven je energie. Eiwitten hebben een hoop taken, en daarom is het belangrijk dat je er genoeg van binnenkrijgt. Vraagt je werk of sportroutine veel lichamelijke inspanning of eet je niet veel eiwitten? Dan kan je dit makkelijk aanvullen met eiwitpoeder. Vele voordelen zijn:

Voeding en Beweging

De sleutel tot een sterk en mooi lichaam ligt niet alleen in het trainen van kracht- en uithoudingsvermogen, maar vooral in de inname van voldoende eiwitten. Eiwitten zijn de bouwstoffen van onze spieren. Maar niet alleen dat, ze zijn ook van invloed op onze huid en haren.

  • Geschikt voor de spieropbouw
  • Perfect alternatief voor een caloriebom
  • Makkelijk te combineren met andere ingrediënten
  • Om af te vallen

Shake it shake it!

Eiwit-shakes om af te vallen

Tijdens de vetverbranding wordt ons lichaam en vooral onze spieren blootgesteld aan een zware belasting. Vanwege een negatieve energiebalans (calorietekort van 500-800 kcal per dag) bevinden onze spieren zich in principe in een katabole toestand. In het kader van een calorietekort en onder hoger sportieve belasting is het erg belangrijk dat je je proteïne-inname constant hoog houdt. De hoogste prioriteit in een dieet is maximaal spierbehoud met de grootst mogelijke vermindering van lichaamsvet. Natuurlijke eiwitshakes zijn uitermate geschikt om dit doel te bereiken.