Je hebt vast wel eens gehoord van Matcha, dit product is ontstaan van de blaadjes van de groene thee plant Camille Sensis. Door dit langzaam als poeder te malen, behoud het al zijn eigenschappen en daar profiteert het lichaam van. Het brengt namelijk vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Let’s read on. Waarom Matcha thee drinken goed voor je is

Waarom Matcha thee drinken goed voor je is

Zelf sta ik altijd open voor het proberen van nieuwe dingen en daar hoort Matcha thee ook bij. Voorheen heb ik het weleens gedronken, maar niet zo puur als dat van Joy of Matcha. Omdat Matcha bekend staat om zijn goede eigenschappen, heb ik deze thee mogen uitproberen.

Wil jij de Matcha thee van Joy of Matcha uitproberen? Via DAPHNE15 krijg je 15% korting op jouw aankoop!

Waarom matcha thee drinken goed voor je is

Wat doet Matcha precies voor je lichaam?

Matcha brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee en is dus ideaal om bij het ontbijt een kopje thee van te drinken. Matcha thee:

  • Zit boordevol antioxidanten waaronder de krachtige EGCg
  • Geeft je metabolisme een boost en verbrand caloriën
  • Detoxt je lichaam op natuurlijke wijze
  • Brengt je lichaam en geest terug in balans
  • Is rijk aan vezels, chlorophyl en vitamines
  • Geeft je een enorme energie boost, tot wel 5u lang
  • Verbetert je concentratie en humeur
  • Is een bron van vitamine C, selenium, chromium, zink en magnesium
  • Helpt met voorkomen van ziektes
  • Helpt met verlagen van cholesterol en je bloedsuikerspiegel

Als jij elke dag een lekkere kop Matcha thee drinkt, geniet je zowel van de enorme energie-boost en bescherm je jouw lichaam tegen de vele gevaarlijke vrije radicalen rondom ons.

Waarom matcha thee drinken goed voor je is

Wat doen antioxidanten met je lijf?

Tegenwoordig spreekt iedereen over antioxidanten. Deze natuurlijke chemische stoffen beschermen je lijf tegen veroudering en chronische ziektes. Je hebt waarschijnlijk al gehoord dat bosbessen en broccoli heel gezond zijn. Maar Matcha is heeft dezelfde werking. Matcha bevat exponentieel meer antioxidanten dan welke groente of fruit dan ook!

Waarom matcha thee drinken goed voor je is

Wat vind ik van de Matcha Thee?

Zelf heb ik de thee al een tijdje geprobeerd en ik vind hem het lekkerst als je hem echt heel heet drinkt. Aan de hand van het borsteltje roer je goed de Matcha door het hete water heen en daardoor krijgt de thee een echte groene kleur. Ik merk zeker dat ik meer energie krijg en dat de stoelgang beter op gang komt. Ik zou het zeker aanraden om elke ochtend te starten met een kop Matcha Thee!