Zo maak je jouw tuin helemaal summer-proof!

Deze zomer zullen we allemaal iets meer thuis genieten van het zonnetje, wat nou als je dit optimaal kan doen in je eigen achtertuin? Met bijvoorbeeld een heerlijke hangmat, de bbq aan en de voeten in de teenslippers? Ik heb mijn tips voor je op een rij gezet, zodat jij deze zomer vol kan genieten van de Nederlandse zon!

Zo maak je jouw tuin helemaal summer-proof!

Het echte Bali gevoel creëren

Als je thuis blijft deze zomer is er natuurlijk niets lekkerders dan de vakantie naar je eigen huis te halen. Hangmat, blote voetjes en een heerlijk boek, dit zijn alle ingrediënten die je nodig hebt voor ultieme ontspanning en een echt vakantie gevoel!

Wees creatief met een picknick in de achtertuin

Je hebt vast nog wel een oude rieten mand in de schuur staan. Deze kun je met een wit linnen kleed bedekken. Vul de mand met een stokbrood, oude kaas en heerlijke rode wijn. Jouw ultieme date is een feit. Neem je vriend/vriendin mee en verras ze met deze ludieke en romantische verrassing!

Zo maak je jouw tuin helemaal summer-proof!

BBQ aan en gaan!

Let's burn!

Samen met vrienden of ook romantisch met een date, kun je het vakantiegevoel naar huis halen door de bbq aan te steken en, niet alleen mals vlees te braden, maar ook verse groenten en garnalen. Heerlijk, zo hoef je de deur niet eens uit!

Zo maak je jouw tuin helemaal summer-proof!

Italië in jouw achtertuin

Een oude fiets of trap kun je vast nog wel scoren bij je ouders of opa. Ga eens lekker aan de slag en geef deze eye-catchers een wit kleurtje mee. Je zult zien dat je jouw achtertuin binnen een mum van tijd omtovert tot een prachtige plek waar je heel de zomer kunt vertoeven.